0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

KARRIER

AKTUÁLISAN NYITOTT ÁLLÁSLEHETŐSÉGEINK

social kép

Dressa varrónőA DRESSA hazai ruházati márka modell és kisszériákat készítő, varrónői munkatársat keres. Jelenleg kiegészítő munkalehetőséget kínálunk, de főállásban is végezhető a munka. Továbbá szívesen várunk nyudíjas tapasztalt varrónőket, akik kiegészítő munkát keresnek.
Az állás betöltéséhez jól fog jönni az anyagismeret, valamint különböző varrási technikák ismerete.

Amit kínálunk:
- A jól felszerelt és folyamatosan bővülő műhely.
- Versenyképes bérezés.
- Szegeden tömegközlekedéssel jól megközelíthető forgalmas csomópontban lévő munkahely.


Jelentkezni a zoltan.csanyi@dressa.hu email címre kell, március 31-ig.

INAKTÍV ÁLLÁSLEHETŐSÉGEINK

social kép

Dressa B2B Senior értékesítőFeladatok:
- A kétszeres Magyar Brands díjas, Dressa® márka meglévő ügyfélkörének megtartása és a portfolió menedzsmentje.
- A Dressa Partnerbolt ügyfeleinek ( https://dressa.hu/b2b )
, a Dressa Dropshipping ( https://dressa.hu/dropshipping )
és a Dressa Design ( https://www.dressadesign.hu )
szolgáltatásainak értékesítése.
- Ügyfélszerzési és üzletfejlesztési feladatok ellátása.
- Ajánlatok összeállítása, tárgyalások lebonyolítása, szerződéskötések és utánkövetés.
- Szoros együttműködés a vállalat társosztályaival.
- Napi, heti riportok és beszámolók.

Szükséges képességek:
Kimondottan B2B értékesítésben, elsősorban vállalati ügyfélkör megtartásában szerzett legalább 2-3 éves releváns tapasztalat.
Ruhaipari, vagy a ruházati piaci ismerete előnyt jelent.
Eredményorientált, a célszámok kijelölésével jól motiválható.
Kiváló kommunikációs készséggel bír.
Prezentációk tartásában van gyakorlata.
Aktív tárgyalóképes angol, német nyelvtudása van.
Felhasználói szintű számítógépes ismeretei vannak (MS Office).

Jelentkezés hr@dressa.hu e-mail címre küldött fényképes életrajz alapján.

Határidő: 2023 szeptember 15. éjfél

Versenyképes jövedelem.
Kihívásokkal teli feladatok.
Lehetőség a szakmai fejlődésre.
Egy nagyon jó, összetartó csapat.
Támogató vezetőség.
social kép

Értékesítési munkatársOnline ruházati értékesítői állás a DRESSA-nál. A 20 éve sikeres DRESSA webáruház bővíti online értékesítő csapatát. A termék értékesítés mellé több féle szolgáltatást is biztosít az áruház, megrendelői számára.

A Sales representative munkatárs feledatai közé tartozik:
A B2B csatornákon keresztül termék és szolgáltatás értékesítés intézményeknek, cégeknek, közületekenek. Az ebbe a csoportba tartozó vevőkkel való kapcsolattartás. Új vevők felkutatása és a velük való kapcsolattartás. A B2B vevők rendeléseinek a nyomon követése és erről a megrendelők tájékoztatása. Munkatársakkal való kapcsolatartás.

Feltételek:
Ruházati termékek értékesítésben szerzett szakmai tapasztalat Angol nyelvtudás Számítógépes rendszerekben való jártasság Érettségi bizonyítvány

Amit biztosítunk:
Főállású mukavégzés Szegedi telephelyen. Betanítás és mentorálás. Jófej kollégákkal való csapatmunka Skálázható bérigény

Jelentkezés módja:


Jelentkezni a hr@dressa.hu e-mail címen, 2022 május 31. éjfélig!
social kép

Social marketing managerA DRESSA egy minősített "kiváló fogyasztói márka" a hazai ruházati piacon. Küldetéseként tekint a fenntartható gazdálkodásra. Az újrahasznosznosítás a ZCSP keretein belül, a hazai gyártás, akár újrahasznosított anyagokból, az újrahasználat mind az alapértékeink közé tartozik. Ha ezek fontosak számodra is, akkor jelentkezz hozzánk Social marketing manager manager pozícióba, mi számítunk Rád!

Főbb feladatok, munkák:
Marketing csapatunk menedzsert keres, és Rád gondoltunk! A feladatok sokszínűek, de mindenben a segítségedre leszünk Elengedhetetlen a zökkenőmentes működéshez egy ütős marketing stratégia, amivel biztosan kitűnünk a versenytársak közül Tudjuk, hogy menedzseltél már projekteket, és biztosak vagyunk abban is, hogy bizonyos új termékek bevezetése nem fog gondot okozni számodra Online, offline, direkt és gerilla marketinggel is találkozni fogsz, minden ami a DRESSA Brandet erősíti azt megvalósítjuk közösen. A DRESSA számára fontos a PR ( folyamatosan jelen vagyunk a hazai médiákban, sokat lehet látni hallani rólunk) a belső és külső kommunikáció, ezért számítunk menedzsmenti tudásodra.

Az álláshoz tartozó elvárások:
Szeretnénk, ha rendelkeznél felsőfokú marketing végzettséggel, és jól kommunikálnál angolul. Nem jellemző a reklamáció, de jó, ha tudod profin kezelni. Marketingesként a multi-tasking alapvető, és szeretnénk, ha nagy együttműködési hajlandósággal rendelkeznél. Olyan empatikus, gyors problémamegoldó képességgel rendelkező jelöltet keresünk, aki ezen tulajdonságok mellett otthonosan mozog a social marketing és a brandépítés stratégiákban, és rendelkezik legalább 1-2 év vezetői tapasztalattal. Akadályok mindennap előfordulnak, ezeket a lehető leggyorsabban meg kell ugrani, és a DRESSA célkitűzéseit kell követni.

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:
Ha rendelkezel online kereskedelem és marketing tapasztalattal, továbbá foglalkoztál már weboldalak kezelésével, tartalom gyártással. A kreatív gondolkodás és ezen ötletek megvalósításának a képessége

Amit kínálunk:
A DRESSA központja az ország legnagyobb magyar tulajdonban lévő, online fehérnemű áruháza, ahol egyedülálló környezetben tevékenykedhetsz. Támogatjuk azokat a csapattársakat, akik fejlődni szeretnének, ezért folyamatos képzéseket szervezünk a tudás gyarapítása érdekében Nálunk nem csak a munkáról szól az élet, igyekszünk a közösségépítésre is nagy hangsúlyt fektetni ( közös céges programok). Természetesen saját munkaállomást, számítógépet az első napokban.

Jelentkezés módja:


Jelentkezni a hr@dressa.hu e-mail címen!

A DRESSA ELÉRHETŐSÉGEI

E-mail cím: hr@dressa.hu