62/552-507   Hol tart a
rendelésem?
0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

KARRIER

AKTUÁLISAN NYITOTT ÁLLÁSLEHETŐSÉGEINK

social kép

Értékesítési munkatársOnline ruházati értékesítői állás a DRESSA-nál. A 20 éve sikeres DRESSA webáruház bővíti online értékesítő csapatát. A termék értékesítés mellé több féle szolgáltatást is biztosít az áruház, megrendelői számára.

A Sales representative munkatárs feledatai közé tartozik:
A B2B csatornákon keresztül termék és szolgáltatás értékesítés intézményeknek, cégeknek, közületekenek. Az ebbe a csoportba tartozó vevőkkel való kapcsolattartás. Új vevők felkutatása és a velük való kapcsolattartás. A B2B vevők rendeléseinek a nyomon követése és erről a megrendelők tájékoztatása. Munkatársakkal való kapcsolatartás.

Feltételek:
Ruházati termékek értékesítésben szerzett szakmai tapasztalat Angol nyelvtudás Számítógépes rendszerekben való jártasság Érettségi bizonyítvány

Amit biztosítunk:
Főállású mukavégzés Szegedi telephelyen. Betanítás és mentorálás. Jófej kollégákkal való csapatmunka Skálázható bérigény

Jelentkezés módja:


Jelentkezni a hr@dressa.hu e-mail címen, 2022 május 31. éjfélig!
social kép

Social marketing managerA DRESSA egy minősített "kiváló fogyasztói márka" a hazai ruházati piacon. Küldetéseként tekint a fenntartható gazdálkodásra. Az újrahasznosznosítás a ZCSP keretein belül, a hazai gyártás, akár újrahasznosított anyagokból, az újrahasználat mind az alapértékeink közé tartozik. Ha ezek fontosak számodra is, akkor jelentkezz hozzánk Social marketing manager manager pozícióba, mi számítunk Rád!

Főbb feladatok, munkák:
Marketing csapatunk menedzsert keres, és Rád gondoltunk! A feladatok sokszínűek, de mindenben a segítségedre leszünk Elengedhetetlen a zökkenőmentes működéshez egy ütős marketing stratégia, amivel biztosan kitűnünk a versenytársak közül Tudjuk, hogy menedzseltél már projekteket, és biztosak vagyunk abban is, hogy bizonyos új termékek bevezetése nem fog gondot okozni számodra Online, offline, direkt és gerilla marketinggel is találkozni fogsz, minden ami a DRESSA Brandet erősíti azt megvalósítjuk közösen. A DRESSA számára fontos a PR ( folyamatosan jelen vagyunk a hazai médiákban, sokat lehet látni hallani rólunk) a belső és külső kommunikáció, ezért számítunk menedzsmenti tudásodra.

Az álláshoz tartozó elvárások:
Szeretnénk, ha rendelkeznél felsőfokú marketing végzettséggel, és jól kommunikálnál angolul. Nem jellemző a reklamáció, de jó, ha tudod profin kezelni. Marketingesként a multi-tasking alapvető, és szeretnénk, ha nagy együttműködési hajlandósággal rendelkeznél. Olyan empatikus, gyors problémamegoldó képességgel rendelkező jelöltet keresünk, aki ezen tulajdonságok mellett otthonosan mozog a social marketing és a brandépítés stratégiákban, és rendelkezik legalább 1-2 év vezetői tapasztalattal. Akadályok mindennap előfordulnak, ezeket a lehető leggyorsabban meg kell ugrani, és a DRESSA célkitűzéseit kell követni.

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:
Ha rendelkezel online kereskedelem és marketing tapasztalattal, továbbá foglalkoztál már weboldalak kezelésével, tartalom gyártással. A kreatív gondolkodás és ezen ötletek megvalósításának a képessége

Amit kínálunk:
A DRESSA központja az ország legnagyobb magyar tulajdonban lévő, online fehérnemű áruháza, ahol egyedülálló környezetben tevékenykedhetsz. Támogatjuk azokat a csapattársakat, akik fejlődni szeretnének, ezért folyamatos képzéseket szervezünk a tudás gyarapítása érdekében Nálunk nem csak a munkáról szól az élet, igyekszünk a közösségépítésre is nagy hangsúlyt fektetni ( közös céges programok). Természetesen saját munkaállomást, számítógépet az első napokban.

Jelentkezés módja:


Jelentkezni a hr@dressa.hu e-mail címen!

INAKTÍV ÁLLÁSLEHETŐSÉGEINK

A DRESSA ELÉRHETŐSÉGEI

E-mail cím: hr@dressa.hu