0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 35
 2. 36
 3. 37
 4. 38
 5. 39
 6. 40
 7. 41
 8. 42
 9. 43
 10. 44
 11. 45
 12. 46
 13. S
 14. M
 15. L

Product was successfully added to your shopping cart.

Férfi Papucs

Kényelmes férfi papucsot keresel, vagy egy strapabíró gyógypapucsra vágysz? Nézd át kínálatunkat. 4 vezető márka termékeit visszük otthonodba. Legyen szó klumpáról, klasszikus csatos papucsról, vagy flip-flopról, tudásunk legjavával próbálunk segíteni. Semmi sem olyan komfortos, mint egy pár férfi papucs!

28 termék az oldalon:

28 db

28 db

Egy férfi lába mindig megérdemli a megfelelő figyelmet. Termékpalettánkban igyekeztünk ennek megfelelően dönteni. Legyen szó utcai, otthoni vagy munkahelyi viseletről, a megfelelő választással tudunk szolgálni. Klumpától kezdve a nyitott papucson át a strandpapucsig több termékkategóriában tudunk segíteni. A sötétebb, férfiasabb színek mellett a fehér szín is megtalálható. Egészségügyben dolgozó urak számára Scholl, Leon klumpáink kitűnő választásnak bizonyultak idáig. Egy kellemes tavaszi sétához remek kísérő lehet a Scholl egyik csatos papucsa, amely szolíd-elegáns megjelenése mellett kényelmet és stabilitást is biztosítja. 

Mire kell odafigyelni papucs vásárláskor?

 • Méret

Vásárláskor mindig érdemes meggyőződni a megfelelő méretről. Ahány gyártó, annyi féle méretnagyság, szinte mindig cégnél más talphossz tartozik az adott mérethez. Webáruházunkban minden egyes terméknél megtalálod a hozzá tartozó mérettáblázatot, a hozzá tartozó talphosszúsággal!

 • Szín

Mindig ellenőrizd vásárlás alatt, hogy a megfelelő színt választottad ki! Emberből vagyunk, elő-előfordul a mellékattintás, amely egyes esetekben a választottól merőben eltérő színt eredményezhet! Az oldalon szinte mindig van csatolt fénykép a termékekről, amelyen a színét is megfelelően fel tudod mérni!

 • Anyagösszetétel

Minden egyes lábbelinél feltűntetjük az anyagösszetételt! Mielőtt kosárba helyezed a terméket, ellenőrizd, hogy tartalmaz-e olyan anyagot a választott papucsod amelyre allegriás vagy, esetleg a kedves családtagod, ismerősöd aki használni fogja, allergiás-e az adott lépő valamelyik alkotórészére.