62/552-507   Hol tart a
rendelésem?
0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 35
 2. 36
 3. 37
 4. 38
 5. 39
 6. 40
 7. 41
 8. 42
 9. 43
 10. 44
 11. 45
 12. 46
 13. S
 14. M
 15. L

Product was successfully added to your shopping cart.

Férfi Papucs

Kényelmes férfi papucsot keresel, vagy egy strapabíró gyógypapucsra vágysz? Nézd át kínálatunkat. 4 vezető márka termékeit visszük otthonodba. Legyen szó klumpáról, klasszikus csatos papucsról, vagy flip-flopról, tudásunk legjavával próbálunk segíteni. Semmi sem olyan komfortos, mint egy pár férfi papucs!

27 termék az oldalon:

27 db

27 db

Egy férfi lába mindig megérdemli a megfelelő figyelmet. Termékpalettánkban igyekeztünk ennek megfelelően dönteni. Legyen szó utcai, otthoni vagy munkahelyi viseletről, a megfelelő választással tudunk szolgálni. Klumpától kezdve a nyitott papucson át a strandpapucsig több termékkategóriában tudunk segíteni. A sötétebb, férfiasabb színek mellett a fehér szín is megtalálható. Egészségügyben dolgozó urak számára Scholl, Leon klumpáink kitűnő választásnak bizonyultak idáig. Egy kellemes tavaszi sétához remek kísérő lehet a Scholl egyik csatos papucsa, amely szolíd-elegáns megjelenése mellett kényelmet és stabilitást is biztosítja. 

Mire kell odafigyelni papucs vásárláskor?

 • Méret

Vásárláskor mindig érdemes meggyőződni a megfelelő méretről. Ahány gyártó, annyi féle méretnagyság, szinte mindig cégnél más talphossz tartozik az adott mérethez. Webáruházunkban minden egyes terméknél megtalálod a hozzá tartozó mérettáblázatot, a hozzá tartozó talphosszúsággal!

 • Szín

Mindig ellenőrizd vásárlás alatt, hogy a megfelelő színt választottad ki! Emberből vagyunk, elő-előfordul a mellékattintás, amely egyes esetekben a választottól merőben eltérő színt eredményezhet! Az oldalon szinte mindig van csatolt fénykép a termékekről, amelyen a színét is megfelelően fel tudod mérni!

 • Anyagösszetétel

Minden egyes lábbelinél feltűntetjük az anyagösszetételt! Mielőtt kosárba helyezed a terméket, ellenőrizd, hogy tartalmaz-e olyan anyagot a választott papucsod amelyre allegriás vagy, esetleg a kedves családtagod, ismerősöd aki használni fogja, allergiás-e az adott lépő valamelyik alkotórészére.