0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
  1. 37
  2. 38
  3. 39
  4. 40
  5. S
  6. M

Product was successfully added to your shopping cart.

Flip-flop Papucs

Ha te is élvezettel veszel fel egy lábujjközös papucsot akkor jó helyen jársz! Választékunkban megtalálhatók olyan világmárkák, mint például a Puma. Keress akár otthonra, akár utcára, vagy strandra, itt megtalálod a számításod! 

3 termék az oldalon:

3 db

3 db

A nyár érkezésének egyik tagadhatatlan jele a flip-flop papucsok megjelenése. Ez a szezonális viselet évek óta jelen van a divatban, utat törve magának Brazíliából, amit a lábujjközös papucsok őshazájának tekintenek. Amellett, hogy mint említettük divatos, jó pár előnye van a flip-floppoknak. Jól szellőzik! Nyitott kialakításának köszönhetően légáteresztő és jól szellőzik benne a láb. Ezt a tulajdonságát nagyra fogod becsülni a nagy hőség idején. Barátságban van a vízzel! Ennél a típusnál nem kell aggódnod, hogy átázik, vagy bemegy a víz a talpad alá! Akár nyakig gázolhatsz a bokáig érő vízben, majd negyed óra múlva már a száraz papucsodban napozhatsz. Természetes érzés! A flip-flopok sajátossága, hogy jelllemzően nagyon vékonyak, így közel kerülhetsz az Anyaföld érintéséhez. Fontos lehet a választás szempontjából a papucs külleme. A lábujjközös papucsok között is vannak egyszerűbb, illetve jobban díszített darabok. Az utóbbi talán figyelemfelkeltőbb, míg az előbbinél nem kell addógni amiatt, hogy esetleg leesik róla a hangsúlyt adó díszítő elem. Kialakításából fakadó előnye, hogy nem fedi le teljesen a lábadat, kizárólag ott ahol nagyon szükséges. Nagyon jól ez akkor, ha nem szereted ha valami közvetlenül érintkezik a bőröddel. Laza megjelenést érhetsz el egy jól kiválasztott papuccsal. Választáskor fontos szempont a bőröd aktuális állapota. Ha már benne vagy a nyárba és sikerült tetőtől talpig lebarnulni akkor bátrabban tudsz játszani a színekkel (persze a stílusodon belül). Ha még előtted áll a nyári bőrszín megszerzése, vagy nem is tervezed, abban az esetben a teljesen sötét, vagy a világ színeket javaslunk.

Választékunkat úgy állítottuk össze, hogy minden strandra igyekvő megtalálja számítását egy jó minőségű, komfortos papucs formájában!