0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Gyógypapucs


Mindenki legféltettebb kincse az egészsége. Kiemelt szerepe van ebben a lábnak, mivel az egész test súlyát tartja. Minden szempontból érdemes kiemelt figyelmet szánni rá, ugyanis könnyebb megőrizni egészségünk, mint visszaszerezni azt! Minőségi gyógypapucsokkal szeretnénk megkönnyíteni a választást, ha a lábad egészségéről van szó! Olyan márkákat hozunk el neked mint a Scholl, a Leon, a Comfort Step vagy a Lady Blu.


Válassz kategóriát:

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 40,5
 2. 40.5
 3. 42,5
 4. 40,5
 5. 37,5
 6. 37.5
 7. 35.5
 8. 35
 9. 36
 10. 37
 11. 38
 12. 39
 13. 40
 14. 41
 15. 42
 16. 43
 17. 44
 18. 45
 19. 46
 20. S
 21. M
 22. L

Product was successfully added to your shopping cart.
96 termék az oldalon:

1 - 96 termék, Összesen:121

1 - 96 termék, Összesen:121

Mindenkinek az egyik, ha nem a legfontosabb dolog az egészsége! Ehhez hozzátartozik a láb egészségének megőrzése. Egyre több helyen tűnnek fel a gyógypapucs jelzéssel ellátott nem gyógypapucsok. Mégis honnan lehet tudni, hogy mikor tényleg gyógypapucs a gyógypapucs. Az igazi egészséglábbelit a következő tulajdonságok írják le: Belső talpa minden esetben zselés bőr, ezáltal kellemes tartást biztosít a lábnak. Talpa szinte minden eseten csúszásmentes kialakítással rendelkezik. Sarokmagassága legalább 3,5 cm. Amennyiben ezen tulajdonságok valamelyikével nem rendelkezik a megvásárolni kívánt lábbeli, úgy érdemes elgondolkodni rajta.

Kinek ajánljuk:

A gyógypapucsoknak nincsen konkrét közönsége. Van aki számára jobban, van aki számára kevésbé ajánlott a használata, ám abban egyet érthetünk, hogy mindenkire jótékony hatással van. Előfordulnak olyan esetek amikor kifejezetten javasolt a gyógypapucs használata. Ebbe a kategóriába tartoznak a valamilyen váz szerkezeti problémával küzdenek mint például a helytelen tartásból fakadó derék és hátfajás, térdfájás. Vannak olyan munkakörök ahol szintén javasolt a gyógypapucs használata, ilyen például az egészéségügyi dolgozók kategóriája, akiknél a gyógypapucs - de legalább a klumpa - igen gyakran megjelenik.  Minden olyan munkakörben, ahol egész napos álló munkát végez az ember, egy gyógypapucs jelentheti a külöbséget a között hogy élvezettel csinálja nap mint nap, vagy pedig folyamatos kellemetlen érzéssel, ami a nem megfelelő lábbeli miatt jelentkezik. Ezzel ellentétben javasolt azok számára is akik ülőmunkát végeznek hiszen a folyamatos ülés szintén idézhet elő tartásproblémákat, amelyeket egy gyógypapucs könnyen orvosolhat. 

Összességében elmondható, hogy egy jó gyógypapucs szinte kincset ér, elképesztő mértékű változást hozhat az ember életében.