0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Klumpa


Egészséges lábfejjel minden jobban megy! A munka, a pihenés, az élet! - Próbáld ki a legújabb Scholl Klumpákat és Gyógypapucsokat. Velük élmény minden lépés...


Válassz kategóriát:

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 35
 2. 36
 3. 37
 4. 38
 5. 39
 6. 40
 7. 41
 8. 42
 9. 43
 10. 44
 11. 45
 12. 46
 13. S
 14. M
 15. L

Product was successfully added to your shopping cart.
78 termék az oldalon:

78 db

78 db

Ha meghalljuk a klumpa szót, sokunknak Veszprémi Linda klumpája jut eszünkbe. A '80-as évekbeli sorozatszereplő azonban tudta, hogy a klumpának nagyon sok előnye van. Sok olyan munkakör van ahol megkövetelt a zárt orrú lábbeli, így a hosszú munkaórák során a klumpa a legelviselhetőbb. Mi van akkor ha még kényelmessé is tudja tenni az ott eltöltött időt? Nagyon sok fajta klumpa van ma már, sok féle talpkiképzéssel, amik nemhogy nem kemények, hanem már egyenesen kényelmesek. Vannak olyan darabjaik is, amelyek zselés, egészségügyi talpbetéttel vannak ellátva és a helyes testtartáshoz is hozzájárulnak. További előnye még hogy annak ellenére hogy zárt, ugyanakkor nyitott is, ezzel pedig folyamatos szellőzést biztosít a lábnak, ami higiéniai szempontból sem utolsó. Kialakításának köszönhetően megemeli a lábat és kecses tartást biztosít. Biztosítja a lábnak azt a szabadságot amire szüksége van, azzal egyidőben, hogy tartást ad neki. Talpkiképzésének köszönhetően a legtöbb klumpa ma már csúszásgátló talpfelülettel van ellátva a nagyobb biztonság érdekében.

Kinek ajánljuk?

Olyan emberek számára ajánlatos a klumpa akik nem akarnak kompromisszumot kötni ha a lábuk egészségéről van szó. Munkakört tekintve egészségügyi dolgozók, pedagógusok, egész napos álló munkát végzők számára ideális választás. A hétköznapokban is jól jöhet egy jól kiválaszott klumpa, mivel szinte bármilyen, száraz körülmények között megállja a helyét, erős talpának köszönhetően.