0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 40,5
 2. 40.5
 3. 42,5
 4. 40,5
 5. 37,5
 6. 37.5
 7. 35.5
 8. 35
 9. 36
 10. 37
 11. 38
 12. 39
 13. 40
 14. 41
 15. 42
 16. 43
 17. 44
 18. 45
 19. 46
 20. S
 21. M
 22. L

Product was successfully added to your shopping cart.

Női Papucs

Egy kényelmes női papucs az álmod? Keress klumpát, gyógypapucsot, flip-flopot, nálunk megtalálod amit keresel! Választékunkat úgy állítottuk össze vezető márkákból (Scholl, Leon, Lady Blu), hogy azzal a magával törödni vágyó, egészséget fontosnak tartó hölgyeknek megoldással szolgáljunk.

96 termék az oldalon:

1 - 96 termék, Összesen:114

1 - 96 termék, Összesen:114

Minden nő kiemelt figyelmet fordít a lábára. Legyen az akár egészségügyi állapot miatt, akár a mindennapi szépség miatt. Szeretnénk megoldással szolgálni számodra, legyen szó a munkahelyedről, otthoni lazításról vagy egy könnyed utcai sétáról. Papucsainkkal arra törekszünk hogy ne kelljen időt és energiát fecsérelned a nem megfelelő lábbeli okozta problémákkal. Helyette legyen elég ereje az élet örömeivel foglalkozni. Gyógypapucsainkkal szeretnénk megőrizni mindenki lábának egészségét. Ezen felül szereténk eleget tenni a folyamatos álló munkát végző hölgyek vágyainak, kényelmes, minőségi, lábbelikkel segítve őket a mindennapok során. Nem feledkezünk el az otthonlétről sem, amikor jól esik ellazulni egy jó könyv vagy sorozat társaságában. Az ilyen esetekre tartogatjuk a tökéletes kényelmet nyújtó otthoni papucsainkat. Bárhol is járj mi mindig, mindent megteszünk azért, hogy a kényelmed maximális legyen! 

Mire kell odafigyelni papucs vásárláskor?

 • Méret

Vásárláskor mindig érdemes meggyőződni a megfelelő méretről. Ahány gyártó, annyi féle méretnagyság, szinte mindig cégnél más talphossz tartozik az adott mérethez. Webáruházunkban minden egyes terméknél megtalálod a hozzá tartozó mérettáblázatot, a hozzá tartozó talphosszúsággal!

 • Szín

Mindig ellenőrizd vásárlás alatt, hogy a megfelelő színt választottad ki! Emberből vagyunk, elő-előfordul a mellékattintás, amely egyes esetekben a választottól merőben eltérő színt eredményezhet! 

 • Anyagösszetétel

Minden egyes lábbelinél feltűntetjük az anyagösszetételt! Mielőtt kosárba helyezed a terméket, ellenőrizd, hogy tartalmaz-e olyan anyagot a választott papucsod amelyre allegriás vagy, esetleg a kedves családtagod, ismerősöd aki használni fogja, allergiás-e az adott lépő valamelyik alkotórészére.