0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁR



Kijelentkezés

Strandpapucs


A nyár a strandolások és a fürdőzések időszaka. Ideje felkészülni a strandszezonra egy jól kiválaszott papuccsal! Akár flip-flop párti vagy, akár a hagyományos modelleket részesíted előnyben, itt valószínűleg fogsz találni olyat ami elnyeri a tetszésedet! Válaszd ki a megfelelőt, utána irány a strand! Hódítsd meg a vízpartot! 


Válassz kategóriát:

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 35
 2. 36
 3. 37
 4. 38
 5. 39
 6. 40
 7. 41
 8. 42
 9. 43
 10. 44
 11. 45
 12. 46
 13. S
 14. M
 15. L

Product was successfully added to your shopping cart.
13 termék az oldalon:

13 db

13 db

Manapság már elengedhetetlen megfelelő papucs kiválasztása a strand-, illetve fürdőlátogatások alkalmával. Azon felül hogy higiéniai okai vannak a papucshasználatnak, és a legtöbb helyen már kötelező, a komfortérzetünkön is jelentősen javít. Gondolj bele mennyivel kényelmesebb, amikor nem kell a hirtelen váltakozó különféle felületek hatásának kitenni a talpad, hanem mindezt a szuper papucsodban teheted meg. Különböző verziói vannak a strandpapucsoknak, mint a lábujjközös, vagy a hagyományos, belebújós verzió. Az, hogy melyik verziót részesíted előnyben már teljes mértékben rajtad múlik. Van aki a hagyományosra esküszik, van aki a lábujjközös papucsot részesíti előnyben.

Bármit is válassz a következőkre mindenképpen figyelj a választásnál:

-Ne csússzon

    Nincs rosszabb annál, mint amikor elindulsz a strandra és a vadonatúj papucsodban hirtelen megcsúszik a lábad a vizes felületen. Amellett hogy fölösleges kellemetlenség, még balesetveszélyes is. 

-Kényelmes legyen

     Fontos, hogy olyan papuccsal induljunk neki a strandszezonnak, amiben jól érzi magát a lábunk. Ellentétben egy munkahelyen használatos papuccsal, ezt nem fogod egész álló nap hordani, ám minden megérdemled, hogy jól érezd magad!

-Megfelelő méret

      Érdemes odafigyelmi a méretválasztásra a strandpapucsok estén. Kiváltképp igaz ez a lábujjközös papucsokra, ahol olyakor a hagyományos méretedtől számokkal eltérő lehet a megfelelő. Ilyenkor mindig nézd meg a mérettáblázatod, és használd a cm-es talp hosszúságot!

Kinek ajánljuk papucsainkat?

Olyan hölgyeknek és uraknak, akik adnak a megjelenésükre és a kényelmükre a vízpart mellett is, és ennek megfelelően választanak lábbelit!