0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

Melltartó

Tökéletes melltartó kellene? Rendelj online megannyi melltartó fajta közül a kényelmes merevítő nélküli -től a csábító push up -osig! A-tól J kosárig nálunk mindenki megtalálja a neki megfelelő méretet!

96 termék az oldalon:

1 - 96 termék, Összesen:386

1 - 96 termék, Összesen:386

A Melltartó az a ruhadarab, ami nem hiányozhat egyetlen nő fehérneműs fiókjából sem. Ennek ellenére sok nő ugyanolyan örömmel veszi le esténként a melltartóját, mint amilyennel belebújik egy szebb darabba reggelente. A melltartókkal kapcsolatos ellenérzések a legtöbbször azért keletkeznek, mert a nők rossz méretűt és/vagy fajtájút viselnek.

Biztos, hogy a jó melltartót hordod? Ellenőrizd a listánkkal!

Hogy egyszerűbb legyen a tökéletesen illeszkedő melltartó megtalálása elkészítettünk Nektek egy Ellenőrző listát, amiből egy megfelelő melltartóra minden egyes pont igaz kell, hogy legyen. A lista elolvasása után könnyedén meg tudod majd állapítani, hogy a melltartód mérete, vagy a fazonja az, ami nem megfelelő.

Egy tökéletes melltartó…

- Kosarai kényelmesen simulnak rá a melleidre.
Fontos, hogy a kosarad szélei rá kell hogy simuljanak a melledre! Ha a melleid nem töltik ki a kosarakat - gyűrődik, vagy hely marad a kosaradban - akkor biztos lehetsz benne, hogy kisebb kosárméretre van szükséged. Ha “kibuggyansz” a melltartód kosaraiból, vagy a kosarak felső szegélye bevág a melleidbe, akkor próbálj ki egy egyel nagyobb kosárméretet, vagy egy olyan melltartót, amelynek a kosarai magasabban végződnek.
- Középső panelje kényelmesen rásimul a szegycsontodra.
Ha a melltartód középső panelja nem simul lágyan a szegycsontodra, akkor az egy jel lehet arra, hogy túl kicsi a kosárméreted. Ha a merevítő eláll a testedtől, akkor az szintén lehet amiatt, hogy kis méretű kosarat választottál.
- Alsó pántja párhuzamos a földdel és hátul egy kicsit alacsonyabban van.
A melltartód alsó pántjának lenti szegélyei a vállak alatt kell, hogy elhelyezkedjenek. Minél mélyebben van a hátsó pánt, annál erősebb a melltartó támasztása.
- Vállpántjai a helyükön maradnak és nem vágnak be a vállaidba.
A vállpántok csupán 10%-nyi tartás kell hogy adjanak. Ha a vállpántjaidnak ennél nagyobb terhet kell cipelniük, akkor valószínű, hogy egy kisebb körméretű melltartóra van szükséged.
- Kosarainak anyaga stabil és vastag.
A melltartó kosarai nemcsak tartást, hanem gömbölyded formát is kell, hogy adjanak. A rugalmas, vékony anyagból készült melltartók bár kényelmesek, de nem adnak olyan formát és tartást, mint egy vastagabb, stabilabb anyag.
- Merevítői körbeölelik a melleidet.
A merevítő nem vághat be, állhat ki, vagy szúrhat, ha megfelelő melltartót viselsz. Ha a merevítőd középen eláll a testedtől, akkor az általában azt jelenti, hogy túl kicsi korárméretet választottál.
- Megfelelően emeli meg a melleidet.
A melleid hegye középúton kell, hogy legyen a vállad és a könyököd között! A megfelelően emelt mellek fiatalosabb, karcsúbb megjelenést is adnak.
- A melleid előre néznek benne; nem lógnak, vagy buggyannak ki oldalt.
A megfelelő típusú melltartóban a melleid előre kell hogy nézzenek, aminek hála könnyedén, nehézségek nélkül tudod előre - hátra mozgatni a karjaidat.
- Alsó pántja alá be tudod dugni elöl az ujjadat.
A melltartódnak pontosan kell illeszkednie rád, de nem szabad, hogy szorítson! Ha nehezen tudod az ujjadat középen, elöl az alsó melltartópántod alá dugni, akkor vagy egy nagyobb körméretű melltartóra van szükséged, vagy egyel kijjebb kell állítanod a hátulsó kapcsokat.
- Kényelmes még akkor is, ha leülsz.
A bordázatunk ki szokott szélesedni akkor, amikor leülünk. Ha nem vagy benne biztos, hogy a mell alatti pántod megfelelő méretű, akkor ülj le próba közben! Ez a gyors teszt választ ad majd a kérdésedre.

Nem illeszkedik tökéletesen a melltartód?
Akkor derítsd ki melyik típus illik hozzád a Melltartó Teszt segítségével!