0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod

Product was successfully added to your shopping cart.

Kismama Melltartó

A kismama melltartó együtt növekszik a mellel a terhesség ideje alatt. Nemcsak kényelmes, de megelőzhető vele a mell megereszkedése és a csíkok kialakulása. Rendelj egyet Te is otthonról!

12 termék az oldalon:

12 db

12 db

A Kismama melltartók arra lettek kifejlesztve, hogy minél jobban megkönnyítsék a terhesség és a szoptatás időszakát. Éld át Te is azt a szuperkomfortos érzést, amire minden kismama vágyik! A szoptatás időszakára is érdemes előre készülni szuper-praktikus Szoptatós melltartóinkkal >>

Terhességi melltartó viselése akkor is ajánlott, ha a kismama korábban egyáltalán nem viselt melltartót. Mellnagyságtól függően a harmadik hónaptól ajánljuk használatát. A méretet célszerű úgy választani, hogy a mell alatti pánt a középső, vagy a legbelső kapocsnál záródva legyen kényelmes, így marad lehetőség a bőség későbbi állítására.

Miért viselj kismama melltartót?

...mert megelőzhető vele a mell megereszkedése és a terhességi csíkok kialakulása.

A terhességed első hónapjaiban nyugodtan viselheted a megszokott fehérneműidet. A mellméret általában a harmadik hónaptól kezd fokozatosan növekedni, ezért ettől az időszaktól szükséged lesz rugalmasabb és nagyobb kosárméretű modellekre.

Olyan terhességi melltartót válassz, amelynek a kosarai követik a mell növekedését és megfelelő tartást adnak a nehezedő melleidnek - így a bőröd meg fogja tartani a feszességét, a melled pedig a szép a formáját.