0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod

Product was successfully added to your shopping cart.

Melltartó Kiegészítők

Melltartó kiegészítőkkel: hosszabbítókkal, melltartóbetétekkel, összehúzóval és pánttal könnyedén kényelmessé teheted a melltartód! Rendeld meg őket online!

48 termék az oldalon:

48 db

48 db

Kényelmetlen, vagy nem megfelelő valamiért a melltartód, de nem akarsz újat venni? Ha te is hasonló cipőben jársz, akkor érdemes lehet elgondolkoznod egy melltartókiegészítő kipróbálásában. És hogy mik azok a melltartó kiegészítők?

Melltartó hosszabbító

Sokfajta van belőlük, de a legnépszerűbb természetesen a melltartó hosszabbító, aminek segítségével megnövelheted a melltartód körméretét. Így nem kell kidobnod a tökéletesen jó melltartódat csak azért, mert már nem elég hosszú a körpántja. Ez a melltartó toldó azoknak is jól jöhet, akiknek nagy a körméretük és a hőn áhított melltartójukból nincs a méretükben. Csak venniük kell hozzá egy melltartó toldót és máris jó lesz rájuk a kinézett melltartó! Úgy működik, hogy egy három, egy, vagy kétkapcsos szövetdarabot kell odakapcsoznod a melltartód végéhez, ami ezáltal hosszabb lesz és be tudod majd kapcsolni a hátadon.

Melltartó szűkítő

A melltartó hosszabbító ellentéte a melltartó szűkítő, ami éppen az ellenkező tábornak lesz égi áldás. Ha túl bő rád a melltartód, vagy nincs olyan kicsi körméretben, amilyen neked kéne, akkor elég venned hozzá egy ilyen praktikus szűkítőkapcsot és a melltartód jobb lesz, mint új korában!

Vállpántok

Ha lecsatolhatós a melltartód vállpántja, akkor könnyedén ki tudod cserélni egy hosszabb, rövidebb, vagy más anyagból lévő vállpántra.

Melltartópánt összefogó

A keresztpántos trikók alól nem túl szép látvány, amikor kilátszik a melltartópántunk. Szerencsére erre is van megoldás anélkül, hogy külön melltartót kéne venned az ilyen típusú trikókhoz és felsőrészekhez, hiszen egy melltartó összefogóval könnyedén összefoghatod hátul a vállpántokat, amik így sosem fognak kilátszani. Ez a praktikus kiegészítő azoknak is jól jöhet, akiknek mindig lecsúszik a vállukról a melltartójuk pántja, hiszen stabilan fogja tartani egész napon át.

Melltartóbetét

Ha az egyik melled nagyobb, mint a másik, akkor könnyedén korrigálhatod egy szuper melltartóbetéttel, ami lehet szilokonból, vagy szivacsból. Természetesen nem csak korrigálásra, hanem nagyításra is tökéltesen megfelel, ha mindkét kosaradba beleraksz egyet.

Mellbimbó takaró

Szivacs nélküli melltartók anyagán átlátszhatnak a mellbimbók, ami könnyedén orvosolható egy szilikonos mellbimbó takaróval. A mellműtéten átesett hölgyeknek is jól jöhet ez a találmány, ha nem viselnek melltartót és nem szeretnék, hogy a ruhájukon átüssön a mellbimbójuk.