0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

Merevítős Melltartó

A merevítős melltartók megfelelő tartást adnak egész napon át. Ha jó méretet és típust választasz akkor kellő tartást és kényelmet fog adni egész napon át!

96 termék az oldalon:

1 - 96 termék, Összesen:137

1 - 96 termék, Összesen:137

A merevítős melltartók nagy változást hoztak annak idején a nők életébe, hiszen egészen a második világháború végéig csak merevítő nélküli melltartókat lehetett kapni. A merevítő feltalálása tette lehetővé, hogy a melltartóknak ne kelljen az egész mellett körbeölelni a megfelelő tartáshoz. Ez az apró kis merevítőpálca végre megtartotta, a helyükre igazította melleket anélkül, hogy köréjük kellett volna tekerni egy bumfordi anyagot. Végre lehetett kisebb méretű melltartókat is anélkül viselni, hogy azok kilátszanának a ruhák alól!

Azóta eltelt egy kis idő és a nők sokszor direkt kerülik a merevítős melltartókat azzal a felkiáltással, hogy mennyire bevág a merevítő a bőrükbe, pedig általában ilyenkor nem a merevítővel, hanem a rosszul kiválasztott melltartómérettel és/vagy a melltartó fajtával van a gond. Egy jól megválasztott merevítős melltartónak nem kell "fájnia". Ha megfelelő méretet és típust választasz belőlük, akkor biztos lehetsz benne, hogy kellő tartást és kényelmet fog adni egész napon át!

Tökéletes választás lehet:

- Majdnem mindenkinek jó választás lehet egy jól illeszkedő merevítős melltartó
- Tartást és formát ad a melleknek

Nem olyan jó választás:

- Az egymástól távol elhelyezkedő mellűeknek kényelmetlen lehet a merevítő, kivéve, ha a melltartó középső panelje direkt széles