0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

Nagyméretű Melltartó

Nagyméretű melltartóra lenne szükséged? Akkor a legjobb helyen jársz! Rendelj online nagyméretű melltartókat A-tól J kosárig és 60-tól 120-as körméretig!

96 termék az oldalon:

1 - 96 termék, Összesen:160

1 - 96 termék, Összesen:160

A nagyméretű melltartók megoldást jelentenek azon hölgyek számára, akiket dús keblekkel áldott (vagy súlytott - kinek mi) meg az ég. Ezek a melltartók úgy lettek kialakítva, hogy a lehető legnagyobb támaszt és komfortérzetet nyújtsák a kebleknek. A nagy méret jelentheti a kosarak nagyságát, ami D kosártól egészen a J kosárig is kiterjedhet, vagy a körméret nagyságát, hiszen lehet, hogy valakinek olyan extra körméretre van szüksége, amit nehezen tud beszerezni.

A nagyobb mértekekkel rendelkező hölgyeknél pont az szokott lenni a probléma, hogy nehezen találnak olyan boltot, ahol kiszolgálnák őket, ugyanis a hipermarketekeben, de akár még a fehérnemű üzletekben sem találhatóak meg a szokványostól eltérő méretek. Ez egyszerűen annak köszönhető, hogy a gyártók nem preferálják ezeket a különlegesebb, ritkább méreteket, mivel kevesebb fogy belőlük a középméretekhez képest és nem éri meg nekik az üzletben tartani belőlük. 

Nálunk A-tól J kosárig, a 65-ös körmérettől a 120-asig tudjátok személyre szabni az igényeiteket! A méretetek könnyebb meghatározása érdekében minden melltartónkál találhattok egy mérettáblázatot, aminek és egy centinek a segítségével könnyedén ki lehet számolni, hogy pontosan melyik méret passzolna rátok.

Ha nagy méretű keblekkel rendelkezel és olyan melltartót keresel, ami nagy tartást ígér, akkor érdemes több részből összevarrt tehermentesítő melltartót választanod!

Tökéletes típus lehet:

- Nagy mellmérettel rendelkezőknek

Nem olyan jó választás:

- Kisebb mellmérettel rendelkezőknek, mivel ezekből a melltartókból sokszor nincs kisebb méret