0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

Pamut Melltartó

Pamut melltartót keresel? Akkor a legjobb helyen jársz, hiszen nálunk bőven van kínálat, akár 100% pamuttartalmú melltartókból is!

29 termék az oldalon:

29 db

29 db

Miért jó pamut melltartót hordani?

- Szellőzés magasfokon:
A pamut elsődleges előnye természetesen az, hogy ez az egyik leglégáteresztőbb anyagfajta. Ha ilyen anyagból készült melltartót hordasz, akkor nem kell majd attól tartanod, hogy a bőrőd nem jut elég levegőhöz és égész nap "el van zárva", hiszen ez az anyag tökéletes szellőzést biztosít.

- Nem irritálja a bőrt:
A pamut pihekönnyű, finom anyag, ami nem fogja kikezdeni még a legérzékenyebb bőrfelületeket sem. A pamut anyagból készült melltartók azért olyan népszerűek, mert nem irritálják a mellbimbókat és melleket.

- Beszívja az izzadtságot:
A pamutnak rendkívül jó nedvszívó képessége. Izzadásnál 20% nedvességet képes magába szívni anélkül, hogy a bőrünkön vizesnek hatna. Ezen a tulajdonsága miatt egyértelmű befutó lehet minden olyan nő számára, aki izzadékony és szeretné ha a melltartója minél később nedvesedne át az izzadságtól.

A pamut sok pozitív tulajdonsága mellett ne feledkezzünk meg a negatívakról sem. Ez egy kevésbé rugalmas anyag, ami emiatt könnyen gyűrődik. A pamutos anyagú melltartók ezen okból kifolyólag nem illeszkednek olyan jól a mellekre, mint a rugalmasabb anyagból kézültek és tartással is problémák lehetnek.

Tökéletes választás lehet:

- Érzékeny bőrűeknek
- Azoknak, akik izzadékonyabbak
- Azoknak, akik szeretik a minél kényelmesebb, szelősebb anyagú melltartókat

Nem olyan jó választás:

- Azoknak, akiknek fontos a tartás egy melltartóban
- Azoknak, akik nagy mellméretekkel rendelkeznek
- Azoknak, akik szeretnék, hogy a melltartójuk tökéletesen illeszkedjen rájuk