0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod

Product was successfully added to your shopping cart.

Pánt Nélküli Melltartó

Egy pánt nélküli melltartót szinte bármilyen ruhához fel lehet venni! Rendelj könnyedén online pánt nélküli melltartót és viseld vele magabiztosan a ruháidat!

13 termék az oldalon:

13 db

13 db

Ha nem szeretnéd, hogy kilátszódjon a ruhád alól a melltartód pántja, de közben szükséged van tartásra, akkor a pánt nélküli melltartókat Neked találták ki! Viseld velük magabiztosan a kedvenc ruháidat!

Az összes melltartó fajta közül a pánt nélküli melltartók megtervezése jelenti a gyártók számára a legnagyobb kihívást. A vállpántok nélkül a melltartónak a merevítőre, az anyag rugalmasságára, és az alsó pánt kialakítására kell, hogy támaszkodjon ahhoz, hogy megfelelő tartást tudjon adni. A legjobb pánt nélküli melltartóknak széles vízszintes pántjaik vannak, oldalt is van bennük erősítés, a merevítőik mélyen helyezkednek el, és a belső széleiken szilikoncsíkok vannak a tapadás érdekében.

Fontos tudni, hogy még a legtökéletesebben kivitelezett pánt nélküli melltartó viselése esetén is tapasztalni fogunk diszkomfort érzetet és annak a szükségességét, hogy időről-időre feljebb kell majd húzogatnunk a melltartónkat abban az esetben, ha nagyobb mellekkel lettünk megáldva, vagy sokat mozgunk benne. A merevítő és pánt nélküli melltartókat Bandeau melltartónak nevezzük: ez a fazon sokkal kevesebb támasztást ad.

Tökéletes típus lehet:

- Pánt nélküli felsőkhöz, vagy ruhákhoz
- Kisebb mellekhez
- G kosárnál kisebb kosár-méretűeknek
- Olyan kivágású felsőrészekhez, amik alatt más melltartók kilátszanának

Nem olyan jó választás:

- A G kosárnál nagyobb kosárméretűeknek erősebb tartás kell
- Azoknak, akik gyakran emelgetik a karjaikat napközben