0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod

Product was successfully added to your shopping cart.

Sportmelltartó

A sportmelltartókat arra tervezték, hogy mozgás közben minimalizálják a mellek elmozdulását. Sportolás közben mindenképpen ajánlott sportmelltartót viselni.

43 termék az oldalon:

43 db

43 db

A sportmelltartók arra lettek kifejlesztve, hogy mozgás közben minimalizálják a mellek elmozdulását. Szélesebb pántjaik vannak és befedik a teljes mellet. Sportolás közben mindenképpen viselj sportmelltartót, mert a segítségükkel megelőzheted a melleid idő előtti megereszkedését! Ha mozgás közben igazi tartást és kényelmet akarsz biztosítani a melleidnek, akkor Neked is szükséged lesz egy sportmelltartóra! Előzd meg velük a keblek kellemetlen fel-le ugrálását, hogy magabiztosan mozoghass akár nagy méretben is! Nem csak futáshoz ajánlott, mellműtét után is hasznos.

A gyártók sokszor a sportmelltartóik tartásának erőssége alapján is kategorizálják a modelleket. Különböző típusú sportokhoz különböző tartású sportmelltartóra lehet szükséged. 
A sportmelltartóknak 3 féle változata létezik:
- A sima kompressziós változatnál a melltartó anyaga nagyon rugalmas és odalapítja a melleidet a mellkasodhoz. Ez a típus leginkább az A és B kosaras nőknek felel meg. 
- A második típus mindkét mellet külön rögzíti. Ez a sportmelltartó fajta hasonlít egy sima melltartóhoz, ami befedi az egész mellet. Ezeknél a sportmelltartóknál széles pántok, kapcsok és néhány esetben merevítők tartják egy helyben a melleket.
- A kompressziós/két kosaras sportmelltartók a két előbbi típust vegyítik, amivel maximális tartást tudnak biztosítani azoknak, akik intenzív mozgást végeznek és szükségük van az erős tartásra.

Tökéletes típus lehet:

- Azoknak, akik valamilyen mozgást végeznek és szeretnék lefixálni a melleiket
- Azoknak, akik jó tartást és fedést keresnek
- Azoknak, akik minimalizálni akarják a mellük “ugrálását”

Nem olyan jó választás:

- Azoknak, akik mindennapi viseletre keresnek melltartót
- Azoknak, akik növelni szeretnék a mellméretüket