0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod

Product was successfully added to your shopping cart.

Szilikon Melltartó, Szilikonbetét

A szilikon melltartók láthatatlanok maradnak még a hát nélküli ruhák alatt is! Különlegesebb öltözékek alá bátran viselj Te is láthatatlan melltartót! A szilikonbetétek jól jöhetnek, ha nagyobb melleket szeretnél varázsolni magadnak.

18 termék az oldalon:

18 db

18 db

A szilikon melltartók arra lettek kitalálva, hogyha olyan ruhát viselsz, ami nagyon kivágott és nincs háta, akkor hozzájuk is fel tudj venni egy melltartót. Belül ragadós szilikonból vannak, ami rátapad a mellekre. Tartást nem adnak annyit, mint egy normál melltartó, de nagyobbnak, formásabbnak látszik tőlük a mell és elrejtik a mellbimbókat. Ez a típus tehát egy igazi megmentő lehet egy jeles eseményen, vagy egy bevállalósabb mindennapi ruha alá! Csak kosár-részük van, amit belül szilikon borít, hogy jobban tapadjon.

A szilikonbetétek jól jöhetnek, ha nagyobb melleket szeretnél varázsolni magadnak, vagy nem egyformák a melleid és korrigálni szeretnéd a kisebb méretét.

Tökéletes típus lehet:

- Amikor nem szeretnéd, hogy a mellbimbód átlátsszon a ruhádon és a ruhádhoz semmilyen más stílusú melltartó nem passzol, mert kilátszana alóla
- Ha teltebb dekoltázst szeretnél, mivel vannak olyan típusok, amikbe plusz szilikont is raktak, hogy nagyobbnak mutassák a melleidet

Nem olyan jó választás:

- Azoknak, akik nagyobbak a melleik és erősebb tartásra van szükségük