0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

Szoptatós Melltartó

A szoptatós melltartók lecsatolható kosaraikkal és kényelmes, tartást adó kialakításukkal könnyítik meg a szoptatás időszakát. Rendeld meg őket otthonról!

18 termék az oldalon:

18 db

18 db

A szoptatós melltartók lecsatolható kosaraikkal és kényelmes, jó tartást adó kialakításukkal könnyítik meg a szoptatás időszakát. Próbáld ki Te is, hogy mekkora a különbség, ha egy valóban jó minőségű modellbe bújsz bele! Ha szuper kényelmes megoldásra vágysz a terhesség ideje alatt nézd meg kismama melltartóinkat is »

Szoptatós melltartót célszerű csak a szülés várható ideje előtt 2-3 héttel megvásárolni. A mellkosaraknak legalább egy mérettel nagyobbnak kell lennie, mint a vásárláskor megfelelő méret. A mellek a szoptatás ideje alatt nehezebbek, mint általában, ezért fontos, hogy olyan melltartót hordjunk, ami megfelelő tartást ad.

Ha igazán jó szoptatós melltartót keresel, akkor a következőkre érdemes odafigyelned:

Legyenek párnázottak a vállpántja és a nagyobb méretekben szélesedjenek ki - ezáltal tehermentesíteni fogják a vállakat. Az is fontos még a vállpántokkal kapcsolatban, hogy lehessen őket állítani és rugalmasak legyenek - így a mellkosarak nyitáskor sem fognak hátracsúszni.

A kosarai legyenek puhák és idomuljanak a mellekhez - így nem fogják irritálni a bőrt. A szegélyei legyenek rugalmasak, mert így nyitott mellkosár esetén sem fog elmozdulni a melled. A kapcsai legyenek nikkelmentesek, hogy ne irritálják a bőrt. Lapos, rejtett varrásai legyenek, amik sehol sem nyomnak, vagy szúrnak majd.

Fontos még, hogy megfelelő tartást adjon a melleknek szoptatás alatt és alapállapotban is. A körméretét lehessen szabályozni - ezáltal akkor is tökéletesen fog illeszkedni, amikor szoptatáskor viseled.