0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

Tehermentesítő Melltartó

A tehermentesítő melltartók széles pántjaikkal és nagy kosaraikkal leveszik a terhet a vállaidról! Ints velük búcsút a fájdalomnak és a kényelmetlenségnek!

52 termék az oldalon:

52 db

52 db

A Tehermentesítő melltartók direkt úgy lettek kialakítva, hogy a lehető legnagyobb támaszt és komfortérzetet nyújtsák a kebleknek. A pántjaik szélesek és hozzá vannak varrva a kosarakhoz. A kosarak az egész mellet befedik, amivel minimalizálják a keblek mozgását és a hát terhelését. Ezek a melltartók sokszor 2, 3, vagy több részből összevarrt kosarakkal rendelkeznek. Az ilyen összevarrt kosarú melltartók nyújtják messze a legjobb tartást a melleidnek.

Ha olyan melltartót keresel, ami nagy tartást ígér, akkor az ilyen több részből összevarrt tehermentesítő melltartók a legjobbak. Sokszor ezek a legszebbek is a rugalmas csipke-betoldásaik miatt. A másik nagy előnye a varrott kosarú melltartóknak, hogy gyönyörű mellformát varázsolnak és középre igazítják a melleidet. Lehet 2,3, vagy akár 4 részből összevarrt is a kosaruk. A legtöbb 3 és 4 kosár-részből álló melltartónak szinte mindig van egy függőleges oldallapja a hónalj alatt, ami segít abban, hogy a kebleket elöl tartsa és előremozdítsa a karjaid alól. Ha D, vagy annál nagyobb kosármérettel rendelkezel, akkor mindenképpen ezekben a melltartókban gondolkodj!

Tökéletes típus lehet:

- Telt mellek, megereszkedett mellek, nehéz és/vagy egymástól távol elhelyezkedő mellek esetén

Nem olyan jó választás:

- Kisebb kosárméretekkel rendelkezőknek, mivel a varrásokra, amik a tartást nyújtják nincs annyira szükség