0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

Vászon Hátizsák

Egyedi megjelenést keresőknek kiváló választás a kategória minden egyes darabja. Modern megjelenése mellet többféle színben készülő modellek garantáltan megragadják a tekintetet. Küllemén felül funkciójában is lenyűgöző darabokból állítottuk össze a kínálatot, így nem kell aggódod minőségük miatt! Ha szeretsz divatosan öltözködni, és igényed van egy jó fazonú, starpabíró táskára jó helyen jársz!

7 termék az oldalon:

7 db

7 db

A "Vintage" stílus terjedésével újra divatba jött a hátzsákok között is a vászon, mint anyag. Érdemes tudni róla, hogy sokoldalúságával évszázadok óta hasznosan szolgálja az emberiség igényeit. Korán utat tört magának az öltözködésbe, alapot biztosítva a korai divatnak. Hátizsákokban való alkalmazása közel egyidős a hátizsákok történetével, mivel nem mindenki tudta megengedni magának a bőrből készült tatyókat. Erre szolgált kitűnő alternatívaként a vászon, hiszen egy tartós, strapabíró anyag. A technológia fejlődésével szélesebb körben vált elérhetővé  a műanyag, így a táskák leggyakoribb összetevője a poliészter lett. Ennek ellenére a mai napig találkozhatunk vászon táskákkal, az újabb és újabb divathullámoknak köszönhetően időről-időre visszatér a köztudatba.

Mikor jó választás egy vászontáska?

Ha zavar a kézitáska, nem szereted folyamatosan kézben hordani, és kellően laza vagy ahhoz, hogy bevállalj egy sportosabb darabot, remek megoldás a vászontáska. Szinte kivétel nélkül rendelkeznek vállpánttal, így egy prémium tornazsák szerepét is betölthetik. Méretükből adódóan alternatívát jelentenek a kézi-, vagy válltáskákra, mert pontosan belefér minden amire szükség van, de nem is nagyon kell félnünk a kihasználatlan helyektől.

Ha szeretnél kitűnni  a tömegből, és követni a divatot. Szín-, és stíluskombinációk százai foglalnak magukban vászonzsákot, legyen szó sportos, elegáns, laza, vagy akár retró szettekről.