0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Dressa Summer Week akció KARÁCSONYI AKCIÓ -20%
Kuponkód: xmas20
Felhasználható minden DRESSA®, BELLISSIMA®, ISSIMO® márkájú termékre!

Köntös


Egy jó köntös nagyon hasznos lehet akár otthonra, akár uszodába veszed, hiszen nedvszívó, melegen tart és könnyedén magadra tudod kapni!


Válassz kategóriát:

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 34
 2. 36
 3. 38
 4. 40
 5. 41
 6. 42
 7. 44
 8. 45
 9. 46
 10. 48
 11. 50
 12. 52
 13. 54
 14. 56
 15. XS
 16. S
 17. M
 18. L
 19. XL
 20. XXL

Product was successfully added to your shopping cart.
36 termék az oldalon:

36 db

36 db

Egy jó köntös kényelmesebbé, egyszerűbbé teszi a mindennapokat és az estéket. Otthoni viseletre kiváló lehet, amikor gyorsan fel kell kapnod valamit és nem akarsz a felöltözéssel bajlódni. A praktikussága mellett számos egyéb előnyös tulajdonsága is van. Típustól függően vannak igazán csábos, nőies modellek, meleget adó, extra-kényelmesek, nedvszívó, fürdés utániak és hálóruhának alkalmas darabok is.

Fürdőköntösök

A fürdőköntösök, vagy másnéven fürdőköpenyek trörölközőanyagból vannak és és fürdés után szoktuk viselni őket abból a célból, hogy megszáradjunk és felmelegedjünk alattuk.

Szatén köntösök

A szaténból, vagy selyemből készült szatén köntösöknek vékony, alakot kihangsúlyozó anyaguk és nőies kialakításuk van. A hosszú ujjú változatukat szokás Kimonó köntösnek nevezni.

Flanel köntösök

És persze ne feledkezzünk meg a kényelmes flanel köntösökről sem, amik gyapjúból, vagy pamutból készülnek és iszonyúan kényelmesek tudnak lenni.

Kaftánok

A kaftánok olyan köntösök, amik középen nincsenek elválasztva. Ezek a modellek kiválóak lehetnek hálóruhának. Az elöl-cipzáros köntösök, másnéven cipzáros kaftánok manapság igen nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen könnyű fel- és levenni őket, miközben rendkívül kényelmesek utazáshoz, alváshoz,

A nők sokszor nyúlnak a köntösük után: amikor váratlanul ajtót kell nyitniuk valakinek, vagy amikor reggel felöltöznek, vagy akkor amikor egy fárasztó nap után valami kényelmeset szeretnének felvenni. Amikor emberek között vagyunk és szeretnénk vállalható, de mégis kényelmes öltözéket viselni, akkor kiváló megoldás lehet rá egy szuper-komfortos és mégis mutatós köntös. Sok nőnek vannak különböző, az évszakhoz és az alkalomohoz illő köntösei is. Egy könnyed, pamutból szőtt köntös tökéletes lehet a melegebb napokra, míg egy flanel, vagy kötött köntös felmelegítheti a hűvösebb estéket. Érdemes lehet beszerezni egy szexi szatén köntöst is, amit a különleges, pikáns alkalmakkor tudunk felvenni.