62/552-507   Hol tart a
rendelésem?
0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 34
 2. 36
 3. 38
 4. 40
 5. 42
 6. 44
 7. 46
 8. 48
 9. 50
 10. 52
 11. 54
 12. XS
 13. S
 14. M
 15. L
 16. XL
 17. XXL

Product was successfully added to your shopping cart.

Fitness Nadrág

Edzéshez való ruhánkat mindig műgonddal állítjuk össze a megfelelő eredmény elérése érdekében. Ehhez nyújtanak segítséget fitness nadrágjaink melyek közt olyan remekművek kaptak helyet, mint például a Bellissima Actiwear kollekció!

21 termék az oldalon:

21 db

21 db

A fitness egy olyan életforma, ami a jó fizikai erőnlét, állóképesség, kondíció és fontos szervek teljesítőképességének fejlesztését helyezi előtérbe.Fitness alatt érthetünk különböző edzőtermi, tornatermi, illetve uszodai mozgást és sportot, illetve tudatos táplálkozás rendszert is.

Fitness, mint sportág:

1980-tól kezdett szabadidős tevékenységből sportággá alakulni.

A versenyek 3 számból álltak: fürdőruhás, estélyis felvonulás bevonulás és zenés gyakorlat.

Mi a különbség fitness és aerobik között:

Fitness: elsősorban optimális fizikai és pszichikai működési harmóniát, szociális alkalmazkodóképességet, a mindennapok optimális cselekvő- és teljesítőképességét jelenti.

Aerobik: egy összefoglaló fogalom, ide tartoznak a csoportosan, zenére végezhető, az általános fittséget megtartó, javító mozgásformák, ahol az edzés során a szervezet aerob terhelést kap.

Milyen az ideális fitness nadrág?

Anyagát tekintve egyik legfontosabb szempont lehet a választásnál, hogy ne gátoljon minket az edzésben, koncentrációt veszhetünk a lecsúszó leggingssel vagy amikor a nadrág bevág vagy a melltartó szivacsa csúszkál. Fontos higiéniai szempont ugyanis, hogy az edzésre szánt fitness szett gyorsan száradó anyagból készüljön, mindemellett nagyon fontos az izzadság-elvezető funkció is. Az elasztán más anyagokkal együtt érvényesül, melynek alkalmazásával elasztikus, de formatartó és gyorsan száradó anyagot kapunk. Színben a régi bevált fekete helyett/mellett megjelentek a szivárvány minden színében pompázó nadrágok is. A megfelelő méret ,lehet, hogy mutatósabb egy testhez simuló öltözék, de ha túl feszes ruhát viselünk, akkor kényelmetlenné válhat és korlátozhatja a teljes mozgástartományban való munkavégzést. A túl bő ruházat viselése balesetveszélyes lehet, mivel ez esetben könnyebben beleakadhatunk bármibe.