0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 34
 2. 36
 3. 38
 4. 40
 5. 42
 6. 44
 7. 46
 8. 48
 9. 50
 10. XS
 11. S
 12. M
 13. L
 14. XL

Product was successfully added to your shopping cart.

Fitness Nadrág

Edzéshez való ruhánkat mindig műgonddal állítjuk össze a megfelelő eredmény elérése érdekében. Ehhez nyújtanak segítséget fitness nadrágjaink melyek közt olyan remekművek kaptak helyet, mint például a Bellissima Actiwear kollekció!

15 termék az oldalon:

15 db

15 db

A fitness egy olyan életforma, ami a jó fizikai erőnlét, állóképesség, kondíció és fontos szervek teljesítőképességének fejlesztését helyezi előtérbe.Fitness alatt érthetünk különböző edzőtermi, tornatermi, illetve uszodai mozgást és sportot, illetve tudatos táplálkozás rendszert is.

Fitness, mint sportág:

1980-tól kezdett szabadidős tevékenységből sportággá alakulni.

A versenyek 3 számból álltak: fürdőruhás, estélyis felvonulás bevonulás és zenés gyakorlat.

Mi a különbség fitness és aerobik között:

Fitness: elsősorban optimális fizikai és pszichikai működési harmóniát, szociális alkalmazkodóképességet, a mindennapok optimális cselekvő- és teljesítőképességét jelenti.

Aerobik: egy összefoglaló fogalom, ide tartoznak a csoportosan, zenére végezhető, az általános fittséget megtartó, javító mozgásformák, ahol az edzés során a szervezet aerob terhelést kap.

Milyen az ideális fitness nadrág?

Anyagát tekintve egyik legfontosabb szempont lehet a választásnál, hogy ne gátoljon minket az edzésben, koncentrációt veszhetünk a lecsúszó leggingssel vagy amikor a nadrág bevág vagy a melltartó szivacsa csúszkál. Fontos higiéniai szempont ugyanis, hogy az edzésre szánt fitness szett gyorsan száradó anyagból készüljön, mindemellett nagyon fontos az izzadság-elvezető funkció is. Az elasztán más anyagokkal együtt érvényesül, melynek alkalmazásával elasztikus, de formatartó és gyorsan száradó anyagot kapunk. Színben a régi bevált fekete helyett/mellett megjelentek a szivárvány minden színében pompázó nadrágok is. A megfelelő méret ,lehet, hogy mutatósabb egy testhez simuló öltözék, de ha túl feszes ruhát viselünk, akkor kényelmetlenné válhat és korlátozhatja a teljes mozgástartományban való munkavégzést. A túl bő ruházat viselése balesetveszélyes lehet, mivel ez esetben könnyebben beleakadhatunk bármibe.