0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 36
 2. 38
 3. 40
 4. 42
 5. 44
 6. 46
 7. 48
 8. 50
 9. S
 10. M
 11. L
 12. XL

Product was successfully added to your shopping cart.

Kerékpáros, Biciklis Nadrág

Akár a szerpentineken szeretsz kanyarogni, akár a lapos vidékeken tekersz inkább, igyekszünk megadni a komfortérzetednek legmegfelelőbb darabot.

5 termék az oldalon:

5 db

5 db

Az egyik leghatékonyabb közlekedési eszköz a bicikli. Alacsony erőforrás-igény mellett gyorsan eljuttat A-ból B-be. Ahogy sok más sport, így ez is kinőtte magát kezdeti funkciójából, és ma már nagyon sokan kerékpároznak akár verseny, akár hobbi szinten. Tekintve, hogy ez nem annyi időt emész fel, mint mikor elugrasz valamiért 2 utcával arrébb biciklivel, így fontos, hogy az öltözetünk kényelmes legyen. Használatából eredően a biciklisnadrágnak nagy súrlódást kell kibírnia, illetve folyamatos nyúlásából kifolyólag rugalmasnak. Anyagát tekintve stretch jellegű biciklisnadrágok készülnek, ám a hagyományos verziótól jóval erősebbek.

Lássuk milyen anyagból készülhetnek:

Gore-Tex: Konyhanyelven így hívunk minden légáteresztő, ám vízálló anyagot. A legtöbb biciklis nadrág ebből készül, ám körültekintő kezelésre van szükség, ha meg akarjuk őrizni minőségét. 

Softshell: Több felhasználási területen is jelen van a softshell, több féle ruhadarabot is készítenek belőle. Előnye, hogy könnyű, kis helyen tárolható, azonban kevésbé tartós mint a Goretex.

Lycra: Könnyű anyag, amely rugalmas, azonban ellenálló tulajdonságai kevésbé jók mint az eddigieknek. Előnye, hogy nagyon hamar szárad.

Ahhoz, hogy megfelelően felkészülten vágj neki a biciklitúrának, olyan kiváló minőségű biciklisnadrágokat hoztunk neked, mint az ISSIMO nadrágjai.