0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 34
 2. 36
 3. 38
 4. 40
 5. 42
 6. 44
 7. 46
 8. 48
 9. 50
 10. 52
 11. 54
 12. 56
 13. XS
 14. S
 15. M
 16. L
 17. XL
 18. XXL
 19. 3XL

Product was successfully added to your shopping cart.

Melegítő Nadrág

Jó öreg mackónadrágjaink biztos támaszt nyújtanak az otthoni tevékenységekhez és a házból való kimozduláshoz egyaránt. Laza, kényelmi viselet, amelyben gondtalanul időzhetsz a nap bármely szakában.

31 termék az oldalon:

31 db

31 db

Ha igazán stílusosak, lazák, sportosak akarunk lenni akkor melegítőnadrágot válasszunk. Több fajta elnevezését ismerhetjük például: macinaci,mackónadrág szabadidőnadrág,susogós. Akár a sportban, életben sokat használunk melegítőt, ezekből is több fajta van: van amit szabadidős tevékenységhez, sporthoz, túrához, kiránduláshoz használunk. Ezek többnyire strapabíróbbak, mint a mindennapi viseléshez használt társaik. De ezeken belül is van olyan, ami lengébb és van ami tapadósabb, legtöbbjük pamutból vagy poliészterből készülnek. A sportolok csapatra szabott akár nemzetközi, akár hazai melegítőt hordanak az edzőtáborokban, a mérkőzések, versenyek előtt is. Arra a kérdésre, hogy miért is jó nekünk a melegítő nadrág egyszerű a válasz: komfortos, jó hőszabályozó és divatos. A tervezők tucatnyi színnel kombinálják a melegítőket a divat minden irányzatában. Viselet tekintetében minden évszaknak megfelel, vékony és vastag képviselői miatt. Régebben a divatdiktátorok kitalálták a szoknya-tornacipő és az elegáns ruha- sportcipő kombókat, de a legújabb trend a melegítő magassarkú a nők körében.

Susogós melegítő:

A 90-es évek egyik legnagyobb divatja volt, messziről meglehetett hallani susogását a tömegközlekedésben, az utcán és iskolákban is. Lassan 30 éve neon színben divatoztak, így a melegítők is neonban ragyogtak.

Mackó nadrág:

A mai trendben retro irányzatban újra hódít a mackónadrág és annak új képviselői az oldalt csíkos mackónadrágok. Legdivatosabb a nők körében egy csinos magassarkú, amivel a divat királynője lehetsz.

A világ sport divatjába egy magyar focista, a válogatott Király Gábor kapus hozta újra divatba a mackónadrágot. Magyarország a világesemények közben beiktatták a Menj Mackóba Munkába mozgalmat.