0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 34
 2. 36
 3. 38
 4. 40
 5. 42
 6. 44
 7. 46
 8. 48
 9. 50
 10. 52
 11. 54
 12. 56
 13. XS
 14. S
 15. M
 16. L
 17. XL
 18. XXL
 19. 3XL

Product was successfully added to your shopping cart.

Férfi Rövidnadrág

Ahogy hosszabbodnak a nappalok, úgy rövidülnek a nadrágok. Ugyanúgy igaz ez a férfiak viseletére is, akik a tavasz beálltával már cserélik is szűk nadrágjaikat a sokkal nagyobb szabadságot nyújtó rövidnadrágokra. Sok mindent tartogat a kategória, hiszen megtalálható benne utcára való chino vagy bermuda rövidnadrág, vagy a sporthoz elengedhetetlen könnyebb nadrágfajták is. Válogass kedvedre!

10 termék az oldalon:

10 db

10 db

A jó idő beköszöntével a férfiaknak nem sok lehetőségük van a rövidnadrágon kívül, ha könnyíteni szeretnének hőségérzetükön. Hazánkban a szoknya nem divat férfiak körében, hosszú nadrágban meg senki sem szeretne szaunázni. Érdekesség, hogy a mai értelemben vett rövidnadrág (kivéve a halásznadrág) nem tekint vissza sok évszázados hagyományokra. Ahogy sok minden úgy ez is a 19-20. század egyik fontos vívmánya. Egy forró nyári divathullám következtében lett népszerű az addigi hosszúszárú nadrágok levágása, amely akkora sikert aratott, hogy ezután elkezdtek ilyen forma gatyákat gyártani. A férfiak először különböző mozgásfajtákhoz használták ezt a viseletet, ezek közül a legismertebb talán a futball. Ez volt az első, szélesebb rétegeket megmozgató közösségi elfoglaltság, amely nem kapcsolódott közvetlen a létfenntartáshoz. Ezután egyenes volt az út a népszerűség felé, mivel a sporthoz készült ruhadarabot elkezdték a mindennapokban a meleg ellen használni. Napjainkban még mindig aktuális divat a rövid nadrág. Egyre több fazonban és színben készülnek rövidgatyák, ami már szinte elengedhetetlen kelléke a meleg nyári napoknak. Viselési szándék alapján megkülönböztethetjük az utcai, otthoni viseletre szánt rövidnadrágokat, valamint a sporthoz szükséges darabokat. Utcai viselet legtöbbet hordott fajtái a farmer rövidnadrág, a vászon anyagú, farmer fazonjához nagyon hasonló gatyák, valamint a bermudák. Farmer-, és vászonnadrágok egy szűkebb fazonú divatos viseletet nyújtanak, míg a bermudák szintén divatos megjelenésük mellett egy lazább fazonú kategória. Mindennapi öltözködés mellett sportolás alkalmával is érdemes jól megválasztani a viselt ruhadarabot. Amellett hogy bőrünk egészsége szempontjából kell jó anyagú, megfelelő nedvszívó képességű darabot választanunk, itt is szempont a jó megjelenés.

Igyekszünk megkeresni és ezüsttálcán kínálni számodra a megfelelő választást. Ennek okán kerültek be olyan márkák a kínálatunkba, amelyek  egytől-egyik ugyanazt az elvet vallják mint mi, és kerülik a félmegoldásokat!