62/552-507   Hol tart a
rendelésem?
0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁRKijelentkezés

Bőr papucs


A kategória jellemzője a természetes anyag és a kiváló minőség - mindez megfizethető áron. Egy bőr papucs remek választás azok számára akik hosszútávra szeretnének papucsot vásárolni és nem elégszenek meg a középszerű megoldásokkal. Egészség szempontjából az egyik, ha nem a legjobb választás a bőr lábbeli.


Válassz kategóriát:

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 35
 2. 36
 3. 37
 4. 38
 5. 39
 6. 40
 7. 41
 8. 42
 9. 43
 10. 44
 11. 45
 12. 46
 13. S
 14. M
 15. L

Product was successfully added to your shopping cart.
59 termék az oldalon:

59 db

59 db

Amikor anyagösszetételről van szó, a kategória királya egyértelműen a bőr. A szó hallatán a megbízhatóság, minőség és exkluzivitás jut eszünkbe. Egyszerre ígér egy bőr papucs kényelmet és tartósságot. Természetes anyag lévén azt az érintést adja a lábnak, amit az megérdemel. Kiváló szellőzést nyújt, ami a nyár és a hőség közeledtével elengedhetetlen, az egészség szempontjából. Amellett, hogy kényelmes, nagyon strapabíró anyag.

Milyen bőrből készülhetnek a papucsok?

Nappabőr: Az anyag tapintásának szempontjából a legpuhább felsőrésszel a nappabőr rendelkezik. Alapanyagát tekintve legtöbbször marha- vagy báránybőrőből készül. Különbsége a hagyományos bőrtípusokhoz képest a cserzésben rejlik. Legelterjedtebb cserzési módszer a növényi cserzés, amikor növényi anyagokkal cserzik a bőrt, így elérve a puha tapintást amivel rendelkezik. Másik népszerű módszer a krómcserzés, aminek hatására ún. krómnappát kapunk. Jellemzően sötétebb színekben készítik (pl. sötétkék, zöld). A két cserzési mód végeredményben hasonlót ad, egy laikus számára szinte észrevehetetlen a differencia. A különbséget az anyagvastagság, a szín, illetve a szívósság. Anyagvastagságot tekintve a krómnappa valamivel vékonyabb, mint a klasszikus nappabőr (néhány tized mm-el). Szín szempontjából a sötétebb színeket általában krómnappából készítik míg a világosabb színek nappabőrből jönnek létre.  Szívósság tekintetében a növényi cserzett nappabőr finomabb, ezzel együtt nagyobb odafigyelést igényel, valamint érzékenyebb a külső hatásokra. Addig a krómnappa jól ellenáll akár a forró víznek is.

Boxbőr: A legáltalánosabb bőranyag a boxbőr. Tapintását tekintve normál, valamivel durvább mint a nappabőr. Alapanyaga legtöbbször marha- vagy báránybőr. A barkaoldalon kikészített bőrök közé tartozik, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy az állat "szőroldalán" végzik a bőr kikészítését. Cserzésének módja krómcserzés. Tartós és rugalmas anyag.

Kinek ajánljuk?

Amennyiben beltéri használatra keres papucsot, amely nincs kitéve extrém környezeti körülményeknek, javasoljuk a nappabőr papucsokat. Kényelmes puha tapintása könnyed érzést nyújt a lábnak. Ezzel együtt a nappabőr finom felsőrésze igényli a neki járó törődést, hogy időt álló maradjon. Ajánljuk orvosoknak, ápolóknak, pedagógusoknak, illetve olyan személyeknek akik egész napos beltéri állómunkát végeznek. 

Ha fontos, hogy a papucsod bírja a gyűrődést egy húzós napon is, akkor a Te anyagod a boxbőr lesz. Tartós anyagú lábbelik, amelyek jól bírják a külső környezeti hatásokat (kosz, súrolódás..). Mindemellett kényelmes érzést biztosítanak a lábnak. Ajánljuk egészségügyi dolgozóknak, vendéglátósoknak, valamint otthonra, de akár utcai viseletnek is!

A piacon megtalálható legjobb márkák, legjobb minőségű termékeiből válogattunk, mint például a Scholl, a Leon vagy a Lady Blu.