62/552-507   Hol tart a
rendelésem?
0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁRKijelentkezés

Gyógypapucs


Mindenki legféltettebb kincse az egészsége. Kiemelt szerepe van ebben a lábnak, mivel az egész test súlyát tartja. Minden szempontból érdemes kiemelt figyelmet szánni rá, ugyanis könnyebb megőrizni egészségünk, mint visszaszerezni azt! Minőségi gyógypapucsokkal szeretnénk megkönnyíteni a választást, ha a lábad egészségéről van szó! Olyan márkákat hozunk el neked mint a Scholl, a Leon, a Comfort Step vagy a Lady Blu.


Válassz kategóriát:

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 35
 2. 36
 3. 37
 4. 38
 5. 39
 6. 40
 7. 41
 8. 42
 9. 43
 10. 44
 11. 45
 12. 46
 13. S
 14. M
 15. L

Product was successfully added to your shopping cart.
66 termék az oldalon:

66 db

66 db

Mindenkinek az egyik, ha nem a legfontosabb dolog az egészsége! Ehhez hozzátartozik a láb egészségének megőrzése. Egyre több helyen tűnnek fel a gyógypapucs jelzéssel ellátott nem gyógypapucsok. Mégis honnan lehet tudni, hogy mikor tényleg gyógypapucs a gyógypapucs. Az igazi egészséglábbelit a következő tulajdonságok írják le: Belső talpa minden esetben zselés bőr, ezáltal kellemes tartást biztosít a lábnak. Talpa szinte minden eseten csúszásmentes kialakítással rendelkezik. Sarokmagassága legalább 3,5 cm. Amennyiben ezen tulajdonságok valamelyikével nem rendelkezik a megvásárolni kívánt lábbeli, úgy érdemes elgondolkodni rajta.

Kinek ajánljuk:

A gyógypapucsoknak nincsen konkrét közönsége. Van aki számára jobban, van aki számára kevésbé ajánlott a használata, ám abban egyet érthetünk, hogy mindenkire jótékony hatással van. Előfordulnak olyan esetek amikor kifejezetten javasolt a gyógypapucs használata. Ebbe a kategóriába tartoznak a valamilyen váz szerkezeti problémával küzdenek mint például a helytelen tartásból fakadó derék és hátfajás, térdfájás. Vannak olyan munkakörök ahol szintén javasolt a gyógypapucs használata, ilyen például az egészéségügyi dolgozók kategóriája, akiknél a gyógypapucs - de legalább a klumpa - igen gyakran megjelenik.  Minden olyan munkakörben, ahol egész napos álló munkát végez az ember, egy gyógypapucs jelentheti a külöbséget a között hogy élvezettel csinálja nap mint nap, vagy pedig folyamatos kellemetlen érzéssel, ami a nem megfelelő lábbeli miatt jelentkezik. Ezzel ellentétben javasolt azok számára is akik ülőmunkát végeznek hiszen a folyamatos ülés szintén idézhet elő tartásproblémákat, amelyeket egy gyógypapucs könnyen orvosolhat. 

Összességében elmondható, hogy egy jó gyógypapucs szinte kincset ér, elképesztő mértékű változást hozhat az ember életében.