62/552-507   Hol tart a
rendelésem?
0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁRKijelentkezés

Strandpapucs


A nyár a strandolások és a fürdőzések időszaka. Ideje felkészülni a strandszezonra egy jól kiválaszott papuccsal! Akár flip-flop párti vagy, akár a hagyományos modelleket részesíted előnyben, itt valószínűleg fogsz találni olyat ami elnyeri a tetszésedet! Válaszd ki a megfelelőt, utána irány a strand! Hódítsd meg a vízpartot! 


Válassz kategóriát:

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 35
 2. 36
 3. 37
 4. 38
 5. 39
 6. 40
 7. 41
 8. 42
 9. 43
 10. 44
 11. 45
 12. 46
 13. 52
 14. 54
 15. 56
 16. S
 17. M
 18. L
 19. XXL
 20. 3XL
 21. 5XL
 22. 11

Product was successfully added to your shopping cart.
7 termék az oldalon:

7 db

7 db

Manapság már elengedhetetlen megfelelő papucs kiválasztása a strand-, illetve fürdőlátogatások alkalmával. Azon felül hogy higiéniai okai vannak a papucshasználatnak, és a legtöbb helyen már kötelező, a komfortérzetünkön is jelentősen javít. Gondolj bele mennyivel kényelmesebb, amikor nem kell a hirtelen váltakozó különféle felületek hatásának kitenni a talpad, hanem mindezt a szuper papucsodban teheted meg. Különböző verziói vannak a strandpapucsoknak, mint a lábujjközös, vagy a hagyományos, belebújós verzió. Az, hogy melyik verziót részesíted előnyben már teljes mértékben rajtad múlik. Van aki a hagyományosra esküszik, van aki a lábujjközös papucsot részesíti előnyben.

Bármit is válassz a következőkre mindenképpen figyelj a választásnál:

-Ne csússzon

    Nincs rosszabb annál, mint amikor elindulsz a strandra és a vadonatúj papucsodban hirtelen megcsúszik a lábad a vizes felületen. Amellett hogy fölösleges kellemetlenség, még balesetveszélyes is. 

-Kényelmes legyen

     Fontos, hogy olyan papuccsal induljunk neki a strandszezonnak, amiben jól érzi magát a lábunk. Ellentétben egy munkahelyen használatos papuccsal, ezt nem fogod egész álló nap hordani, ám minden megérdemled, hogy jól érezd magad!

-Megfelelő méret

      Érdemes odafigyelmi a méretválasztásra a strandpapucsok estén. Kiváltképp igaz ez a lábujjközös papucsokra, ahol olyakor a hagyományos méretedtől számokkal eltérő lehet a megfelelő. Ilyenkor mindig nézd meg a mérettáblázatod, és használd a cm-es talp hosszúságot!

Kinek ajánljuk papucsainkat?

Olyan hölgyeknek és uraknak, akik adnak a megjelenésükre és a kényelmükre a vízpart mellett is, és ennek megfelelően választanak lábbelit!