62/552-507   Hol tart a
rendelésem?
0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 35
 2. 36
 3. 37
 4. 38
 5. 39
 6. 40
 7. 41
 8. 42
 9. 43
 10. 44
 11. 45
 12. 46
 13. S
 14. M
 15. L

Product was successfully added to your shopping cart.

Szandál

Kényelmed teljeskörű biztosítása mellett a bokádat is tartja. Korunk egyik legelterjedtebb tavasztól-őszig viselete a szandál! Szinte minden nő gardróbjában lapul néhány szandál, amiben alkalomadtán lenyűgözi a férfiakat! Itt az ideje, hogy bővüljön a repertoár!

7 termék az oldalon:

7 db

7 db

Ha egy papucsnál zártabb, elegánsabb, ám cipőnél mégis lazább, szellősebb viseletet keresel, a szandált Neked találták ki. A papucs család tagja, mivel alapkoncepciójuk megegyezik. A szandál - hasonlóan a papucsokhoz - egy talprészből és pántokból áll. Ami megkülönbözeti a papucsoktól az a pántok és csatok mennyisége, valamint elhelyezkedése. A szandálok jellemzően rendelkeznek bokarésszel, amely stabilitást ad a lábnak, rögzítve a bokát. Kifejezetten előnyös lehet a bokaproblémákkal küzdők számára. Emellett a szandál, felépítéséből adódóan jótékony hatással van a talp szerkezetére, ugyanis több teret ad a szabad mozgásnak A szandálok általában legalább 3 csattal készülnek és feljebb helyezkednek el mint a papucsok esetében. Előnyei közé tartozik a szandálnak, hogy nyitott kialakítása ellenére, van egy zártabb megjelenése, ami miatt olyan helyekre is fel tudod venni, ahova egy papucsot esetleg nem. A legtöbb ma kapható szandál megkapta a szükséges talpbetétet/ talpkialakítást, ahhoz, hogy jótékony hatással legyen a lábra. Manapság több féle kialakítással készítenek papucsokat, magas sarkútól kezdve a multicolor megjelenésig. A maximális minőség és kényelem elérése érdekében bőr szandálokkal dolgozunk amelyek között egyaránt megtalálhatók női- és férfi lábra valók is. Olyan vezető márkákkal dolgozunk együtt szandálok terén is, mint például Scholl vagy a Leon.

Zokni viselését nem ajánljuk a szandál mellé, de ha mégis ragaszkodsz a kombinációhoz, válogass kedvedre HDI zoknijainkból!