62/552-507   Hol tart a
rendelésem?
0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 36
 2. 37
 3. 38
 4. 39
 5. 40
 6. 41
 7. 42
 8. 43
 9. 44
 10. 45
 11. 46
 12. S
 13. M
 14. L

Product was successfully added to your shopping cart.

Szandál

Kényelmed teljeskörű biztosítása mellett a bokádat is tartja. Korunk egyik legelterjedtebb tavasztól-őszig viselete a szandál! Szinte minden nő gardróbjában lapul néhány szandál, amiben alkalomadtán lenyűgözi a férfiakat! Itt az ideje, hogy bővüljön a repertoár!

8 termék az oldalon:

8 db

8 db

Ha egy papucsnál zártabb, elegánsabb, ám cipőnél mégis lazább, szellősebb viseletet keresel, a szandált Neked találták ki. A papucs család tagja, mivel alapkoncepciójuk megegyezik. A szandál - hasonlóan a papucsokhoz - egy talprészből és pántokból áll. Ami megkülönbözeti a papucsoktól az a pántok és csatok mennyisége, valamint elhelyezkedése. A szandálok jellemzően rendelkeznek bokarésszel, amely stabilitást ad a lábnak, rögzítve a bokát. Kifejezetten előnyös lehet a bokaproblémákkal küzdők számára. Emellett a szandál, felépítéséből adódóan jótékony hatással van a talp szerkezetére, ugyanis több teret ad a szabad mozgásnak A szandálok általában legalább 3 csattal készülnek és feljebb helyezkednek el mint a papucsok esetében. Előnyei közé tartozik a szandálnak, hogy nyitott kialakítása ellenére, van egy zártabb megjelenése, ami miatt olyan helyekre is fel tudod venni, ahova egy papucsot esetleg nem. A legtöbb ma kapható szandál megkapta a szükséges talpbetétet/ talpkialakítást, ahhoz, hogy jótékony hatással legyen a lábra. Manapság több féle kialakítással készítenek papucsokat, magas sarkútól kezdve a multicolor megjelenésig. A maximális minőség és kényelem elérése érdekében bőr szandálokkal dolgozunk amelyek között egyaránt megtalálhatók női- és férfi lábra valók is. Olyan vezető márkákkal dolgozunk együtt szandálok terén is, mint például Scholl vagy a Leon.

Zokni viselését nem ajánljuk a szandál mellé, de ha mégis ragaszkodsz a kombinációhoz, válogass kedvedre HDI zoknijainkból!