62/552-507   Hol tart a
rendelésem?
0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 36
 2. 38
 3. 40
 4. 42
 5. 44
 6. 46
 7. 48
 8. 50
 9. 52
 10. 54
 11. S
 12. M
 13. L
 14. XL
 15. XXL

Product was successfully added to your shopping cart.

Férfi Pizsama

Klasszikus férfi pizsama kellene, vagy menőbb darabra vágysz? Nálunk megtalálod.

33 termék az oldalon:

33 db

33 db

Ahogy a hölgyek, úgy az urak számára is fontos kérdés lehet, hogy éjszaka miben és hogyan alszanak. Kutatások szerint a férfiak egy része a póló-boxer kombót, egy másik része a normál hosszúnadrág-hosszú póló/pulóver kombót és végül de nem utolsósorban az a réteg aki meztelenül alszik. Több lényeges kérdés is lehet példának okáért a test hőmérséklet-ingadozása is. Este alvásnál igyekszik a testünk hőmérséklet csökkenést előidézni, hogy reggelre pedig visszanövekedjen az átlagszintjére. Ebben a pizsama nem enged minket kellően lehűlni, emiatt könnyen félálomban forgolódhatunk akkor is, amikor egyébként már mélyen aludnunk kellene. A meztelenül alvás a különböző fertőzések ellen is hatásos megoldás lehet: az alsónemű megőrizheti a meleget és a nedvességet, a kórokozók pedig éppen a nyirkos és meleg környezetet kedvelik a legjobban.

A pizsamacserével is van egy érdekes adat: a férfiak átlagosan 2 hetente cserélik pizsamájukat, pedig egészségügyileg minimum hetente kellene. Ez a betegségek terjedésében segítkezhet, hiszen akár a boxer, akár a pizsama alsó is,mert a nedvességet benntartja és a hőt sem vezeti ki.

A hölgyekkel ellentétben, nincs szó óriási divatirányzatról, bár egy két megbotrányoztató darabot mutattak már a nagyvilágból.