0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 36
 2. 38
 3. 40
 4. 42
 5. 44
 6. 46
 7. 48
 8. 50
 9. 52
 10. 54
 11. 56
 12. S
 13. M
 14. L
 15. XL
 16. XXL
 17. 3XL

Product was successfully added to your shopping cart.

Férfi Pizsama

Klasszikus férfi pizsama kellene, vagy menőbb darabra vágysz? Nálunk megtalálod.

37 termék az oldalon:

37 db

37 db

Ahogy a hölgyek, úgy az urak számára is fontos kérdés lehet, hogy éjszaka miben és hogyan alszanak. Kutatások szerint a férfiak egy része a póló-boxer kombót, egy másik része a normál hosszúnadrág-hosszú póló/pulóver kombót és végül de nem utolsósorban az a réteg aki meztelenül alszik. Több lényeges kérdés is lehet példának okáért a test hőmérséklet-ingadozása is. Este alvásnál igyekszik a testünk hőmérséklet csökkenést előidézni, hogy reggelre pedig visszanövekedjen az átlagszintjére. Ebben a pizsama nem enged minket kellően lehűlni, emiatt könnyen félálomban forgolódhatunk akkor is, amikor egyébként már mélyen aludnunk kellene. A meztelenül alvás a különböző fertőzések ellen is hatásos megoldás lehet: az alsónemű megőrizheti a meleget és a nedvességet, a kórokozók pedig éppen a nyirkos és meleg környezetet kedvelik a legjobban.

A pizsamacserével is van egy érdekes adat: a férfiak átlagosan 2 hetente cserélik pizsamájukat, pedig egészségügyileg minimum hetente kellene. Ez a betegségek terjedésében segítkezhet, hiszen akár a boxer, akár a pizsama alsó is,mert a nedvességet benntartja és a hőt sem vezeti ki.

A hölgyekkel ellentétben, nincs szó óriási divatirányzatról, bár egy két megbotrányoztató darabot mutattak már a nagyvilágból.