62/552-507   Hol tart a
rendelésem?
0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
  1. 34
  2. 52
  3. 54
  4. XS
  5. XXL

Product was successfully added to your shopping cart.

Kezeslábas Pizsama

Ha kezeslábas pizsamát keresel, akkor a legjobb helyen jársz! Kényelmes és cuki kezeslábasok széles választéka vár rád! Rendeld meg őket könnyedén online!

1 termék az oldalon:

1 db

1 db

Az úgynevezett egybe részes pizsama másik neve kezeslábas pizsama. Ezt a terméket lehet még kombinált pizsamának is hívni, hiszen gyakorlatilag egy pizsama felső és alsó összevarrva. Ezeket az egy darabból álló ruhákat egyszerű felvenni, de komoly gondot okoznak, ha a mellékhelyiséget kellene gyorsan igénybe venni. Aki ezeket viseli,visszatarthatja a vizeletét, vagy kevesebbet iszik a gondok megelőzésére. A hólyagban pangó vizelet azonban könnyen fertőzés, gyulladás forrásává válhat. De a szükségesnél csekélyebb folyadékfogyasztás befolyásolja minden szerv működését, többek között hatással van az emésztőrendszerre, amelynek a kiürülése szinte biztosan lassul a folyadékhiány miatt.

Eredetileg minden korosztálynak tervezték, viszont nagy részben a gyerekek és az idősek hordják. Manapság kibővült ez a szemlélet, elkezdték gyártani az állatmintás, szuperhősös, vagy a nálunk is kapható őrület az unikornisos is. Divatként is kezd bejönni ezeknek a hétköznapi viselete főként a tengeren túlon, de egy új divatág is kibontakozóban a karácsonyi-kezeslábas pizsama.De megjelent a párok számára ideális, romantikus kezeslábas a Takeaway Twoise.

Takeaway Twoise:

Az onesie az egybe részes kezeslábast jelenti. Ebből lett a one helyett twosie, mivelhogy ez kétszemélyes. Ez a kétszemélyes kezeslábas ötlete Angliából származik, romantikus párok számára tervezték.