62/552-507   Hol tart a
rendelésem?
0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 34
 2. 40
 3. 42
 4. 44
 5. 46
 6. 48
 7. 50
 8. 52
 9. 54
 10. XS
 11. M
 12. L
 13. XL
 14. XXL

Product was successfully added to your shopping cart.

Kezeslábas Pizsama

Nézd meg új, fiatalos kezeslábas pizsama kínálatunkat. Az unikornisok is megérkeztek ;)

1 termék az oldalon:

1 db

1 db

Az úgynevezett egybe részes pizsama másik neve kezeslábas pizsama. Ezt a terméket lehet még kombinált pizsamának is hívni, hiszen gyakorlatilag egy pizsama felső és alsó összevarrva. Ezeket az egy darabból álló ruhákat egyszerű felvenni, de komoly gondot okoznak, ha a mellékhelyiséget kellene gyorsan igénybe venni. Aki ezeket viseli,visszatarthatja a vizeletét, vagy kevesebbet iszik a gondok megelőzésére. A hólyagban pangó vizelet azonban könnyen fertőzés, gyulladás forrásává válhat. De a szükségesnél csekélyebb folyadékfogyasztás befolyásolja minden szerv működését, többek között hatással van az emésztőrendszerre, amelynek a kiürülése szinte biztosan lassul a folyadékhiány miatt.

Eredetileg minden korosztálynak tervezték, viszont nagy részben a gyerekek és az idősek hordják. Manapság kibővült ez a szemlélet, elkezdték gyártani az állatmintás, szuperhősös, vagy a nálunk is kapható őrület az unikornisos is. Divatként is kezd bejönni ezeknek a hétköznapi viselete főként a tengeren túlon, de egy új divatág is kibontakozóban a karácsonyi-kezeslábas pizsama.De megjelent a párok számára ideális, romantikus kezeslábas a Takeaway Twoise.

Takeaway Twoise:

Az onesie az egybe részes kezeslábast jelenti. Ebből lett a one helyett twosie, mivelhogy ez kétszemélyes. Ez a kétszemélyes kezeslábas ötlete Angliából származik, romantikus párok számára tervezték.