62/552-507   Hol tart a
rendelésem?
0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 34
 2. 44
 3. 46
 4. 48
 5. 50
 6. 52
 7. 54
 8. XS
 9. L
 10. XL
 11. XXL

Product was successfully added to your shopping cart.

Kezeslábas Pizsama

Ha kezeslábas pizsamát keresel, akkor a legjobb helyen jársz! Kényelmes és cuki kezeslábasok széles választéka vár rád! Rendeld meg őket könnyedén online!

1 termék az oldalon:

1 db

1 db

Az úgynevezett egybe részes pizsama másik neve kezeslábas pizsama. Ezt a terméket lehet még kombinált pizsamának is hívni, hiszen gyakorlatilag egy pizsama felső és alsó összevarrva. Ezeket az egy darabból álló ruhákat egyszerű felvenni, de komoly gondot okoznak, ha a mellékhelyiséget kellene gyorsan igénybe venni. Aki ezeket viseli,visszatarthatja a vizeletét, vagy kevesebbet iszik a gondok megelőzésére. A hólyagban pangó vizelet azonban könnyen fertőzés, gyulladás forrásává válhat. De a szükségesnél csekélyebb folyadékfogyasztás befolyásolja minden szerv működését, többek között hatással van az emésztőrendszerre, amelynek a kiürülése szinte biztosan lassul a folyadékhiány miatt.

Eredetileg minden korosztálynak tervezték, viszont nagy részben a gyerekek és az idősek hordják. Manapság kibővült ez a szemlélet, elkezdték gyártani az állatmintás, szuperhősös, vagy a nálunk is kapható őrület az unikornisos is. Divatként is kezd bejönni ezeknek a hétköznapi viselete főként a tengeren túlon, de egy új divatág is kibontakozóban a karácsonyi-kezeslábas pizsama.De megjelent a párok számára ideális, romantikus kezeslábas a Takeaway Twoise.

Takeaway Twoise:

Az onesie az egybe részes kezeslábast jelenti. Ebből lett a one helyett twosie, mivelhogy ez kétszemélyes. Ez a kétszemélyes kezeslábas ötlete Angliából származik, romantikus párok számára tervezték.