62/552-507   Hol tart a
rendelésem?
0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 36
 2. 38
 3. 40
 4. 42
 5. 44
 6. 46
 7. 48
 8. 50
 9. 52
 10. 54
 11. S
 12. M
 13. L
 14. XL
 15. XXL

Product was successfully added to your shopping cart.

Feliratos Póló

A feliratos póló, mint üzenetközvetítő vászon funkcionál, ami képes személyiségünk apró darabkáit a nagyvilág felé prezentálni. Mindenkiben lakozik valami különleges, ami a felszínre vágyakozik. Te mutatnál valamit?

6 termék az oldalon:

6 db

6 db

A feliratos pólók története:

Az első pólók még alsó ruházatnak készültek, céljuk rendkívül egyszerű volt: még egy réteg biztosítása, mely meleget ad, illetve kényelmesebbé teszi a keményebb anyagú felső ruházatok viselését.

A későbbiekben már teljesen elfogadottá vált mint utcai viselet, bár kezdetben még mindig csak egyszínű változatokról beszélhetünk. A cél itt egy olyan kényelmes viselet volt, mely biztonságot nyújt a környezet hatásaival szemben (megvéd a napsugárzástól és a gyengébb hidegektől).

Ahogy telt az idő megjelentek a mintás, feliratos változatok és így a pólók egy új funkcióval is gazdagodtak. Megkülönböztethetővé váltak, egyediséget, de akár hovatartozást is szimbolizálhattak. Az 1940-es években katonai egységek megkülönböztető jelzései és elnökválasztási kampánypólók készültek nyomott mintás technológiával. Majd különböző zenekarok és sportegyesületek is elkezdték opcionális reklámfelületként használni a pólók adta lehetőségeket. A technika fejlődésével és a kereskedelmi cégek figyelmének megszerzésével az 1980-as évektől igen csak fellendült a feliratos pólók divatirányzata.

Feliratozási technológiák:

- Szitanyomás

-Permetezéses festés (airbrush)

- Szálszórás ( flokkolás)

- Szublimációs vasalás

- Digitális nyomtatás

- Hímzés

Napjainkban már csak a kreativitás szabhat határt a pólók külső jegyeinek. Amennyiben választékunkban nem találnád a kedvedre valót, nálunk lehetőség nyílik saját tervezésű póló elkészítésére (nyomásos és hímzéses változatra egyaránt).