0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 36
 2. 38
 3. 40
 4. 42
 5. 44
 6. 46
 7. 48
 8. 50
 9. 52
 10. 54
 11. 56
 12. 58
 13. S
 14. M
 15. L
 16. XL
 17. XXL
 18. 3XL
 19. 4XL

Product was successfully added to your shopping cart.

Feliratos Póló

A feliratos póló, mint üzenetközvetítő vászon funkcionál, ami képes személyiségünk apró darabkáit a nagyvilág felé prezentálni. Mindenkiben lakozik valami különleges, ami a felszínre vágyakozik. Te mutatnál valamit?

56 termék az oldalon:

56 db

56 db

A feliratos pólók története:

Az első pólók még alsó ruházatnak készültek, céljuk rendkívül egyszerű volt: még egy réteg biztosítása, mely meleget ad, illetve kényelmesebbé teszi a keményebb anyagú felső ruházatok viselését.

A későbbiekben már teljesen elfogadottá vált mint utcai viselet, bár kezdetben még mindig csak egyszínű változatokról beszélhetünk. A cél itt egy olyan kényelmes viselet volt, mely biztonságot nyújt a környezet hatásaival szemben (megvéd a napsugárzástól és a gyengébb hidegektől).

Ahogy telt az idő megjelentek a mintás, feliratos változatok és így a pólók egy új funkcióval is gazdagodtak. Megkülönböztethetővé váltak, egyediséget, de akár hovatartozást is szimbolizálhattak. Az 1940-es években katonai egységek megkülönböztető jelzései és elnökválasztási kampánypólók készültek nyomott mintás technológiával. Majd különböző zenekarok és sportegyesületek is elkezdték opcionális reklámfelületként használni a pólók adta lehetőségeket. A technika fejlődésével és a kereskedelmi cégek figyelmének megszerzésével az 1980-as évektől igen csak fellendült a feliratos pólók divatirányzata.

Feliratozási technológiák:

- Szitanyomás

-Permetezéses festés (airbrush)

- Szálszórás ( flokkolás)

- Szublimációs vasalás

- Digitális nyomtatás

- Hímzés

Napjainkban már csak a kreativitás szabhat határt a pólók külső jegyeinek. Amennyiben választékunkban nem találnád a kedvedre valót, nálunk lehetőség nyílik saját tervezésű póló elkészítésére (nyomásos és hímzéses változatra egyaránt).