0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Postapont Ingyenes Szállítás INGYENES SZÁLLÍTÁS
» PostaPontra ( a 10 éves Zokni Csereprogram jóvoltából )
Felhasználható 10000 Ft felett, május 2. vasárnap éjfélig. Kuponkód nélkül kiválasztható.

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 34
 2. 36
 3. 38
 4. 40
 5. 42
 6. 44
 7. 46
 8. 48
 9. 50
 10. 52
 11. 54
 12. 56
 13. 58
 14. 60
 15. XS
 16. S
 17. M
 18. L
 19. XL
 20. XXL
 21. 3XL
 22. 4XL
 23. 5XL

Product was successfully added to your shopping cart.

Férfi Póló

A férfiak öltözködésének elengedhetetlen darabja a férfi póló, Koronázatlan univerzális királyként csücsül minden férfi szekrényében és várja a legkülönfélébb alkalmakat a bevetésre. Ha szétnézel a kínálatunkban te is tapasztalni fogod, hogy az olcsó póló is lehet minőségi!

96 termék az oldalon:

1 - 96 termék, Összesen:164

1 - 96 termék, Összesen:164

    Az első mai értelemben használt pólók eredetileg alsó ruházatként funkcionáltak a katonaság számára és jellemzően fehér színűek voltak. Használati szokásaik számos funkcióval bővültek a idők során és megjelentek a különböző színek és mintázatok is. Ám a fehér pólóban hatalmas potenciál rejlik még napjainkban is, úgyhogy mielőtt tovább haladnánk és figyelmünket rabul ejtené a színek pompája, időzzünk egy keveset a csendesebb egyszerűségnél is.

A fehér póló:

    Próbáljunk megjeleníteni egy fehér pólót magunk előtt. Ha tippelnem kéne nagy valószínűséggel rövid ujjú, környakú és egyszerű pamut anyagból készült amit a legtöbben maguk elé képzeltek ebben az esetben ( valószínűleg mert az első pólók is ilyenek voltak, vagy csak mert nem szeretjük megerőltetni a képzelőerőnk, de ezt most ne firtassuk) A valóságban azonban annyi kombinációja létezik a különböző szabásoknak, nyakkialakításoknak, hosszúságoknak és anyagoknak, hogy azt megszámolni se tudnánk. Ezért tartják sokan a ruhásszekrények jolly jokerének, hiszen bármilyen szettel könnyedén összepárosítható és a különböző póló variációk pedig a finomhangolást is lehetővé teszik. Ahogy a festő tölti meg a vásznat a különböző színekkel mi is úgy tudjuk a fehér pólónkat kiegészíteni a különböző ruhadarabokkal. Ha rákapunk az ízére talán még egy külön ruhásszekrényt is be kell szerezzünk kifejezetten a fehér pólóink számára.

A színek:

    Gondoljunk csak bele, hogy ha már a fehér pólóban is ennyi variációs potenciál rejlik akkor ha még a színek is megjelennek mennyi új lehetőség nyílik meg előttünk. És még csak nem is kell nagy divatgurunak lenni ahhoz, hogy kiválasszuk a számunkra megfelelőt. Az öltözködésre érzékenyebbek a bőrük és ereik árnyalatához, a hajuk vagy szemük színéhez igazítják a pólóikat míg mások csak kiválasztják a számukra legkedvesebb színt és azt hordják nap mint nap. Magyarországon hajlamosak vagyunk a szürke és fekete póló viselését előtérbe helyezni, amik talán külsőleg passzolnak alakunkhoz és remekül állnak de a belsőnkre gyakorolt hatása nem éppen pozitív. Szóval itt az ideje egy-két színt beszerezni a hideg és meleg árnyalatokból is egyaránt és végre kedvünkre öltözködni!