0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 34
 2. 36
 3. 38
 4. 40
 5. 42
 6. 44
 7. 46
 8. 48
 9. 50
 10. 52
 11. 54
 12. 56
 13. 58
 14. 60
 15. XS
 16. S
 17. M
 18. L
 19. XL
 20. XXL
 21. 3XL
 22. 4XL
 23. 5XL

Product was successfully added to your shopping cart.

Hosszú Ujjú Póló

A hosszú ujjú póló a praktikusság és sokszínűség szinonímája is lehetne, hiszen melegen tart úgy, hogy a mozgásszabadságod nem csökken, festhetsz benne komolyan, lazán vagy akár sportosan is. Kínálatunk egyaránt igyekszik kielégíteni a hölgyek és az urak elvárásait is!

51 termék az oldalon:

51 db

51 db

A hosszú ujjú pólók számos helyzetre kínálnak megoldást. Nem csak a hidegtől védenek de igazán stílusos megjelenést is kölcsönöznek. Nézzünk pár példát mikor ajánlott belebújni egy hosszú ujjúba:

Időjárás:

A hosszú ujjú póló jobban véd a hidegtől vagy a káros napsugaraktól mint rövid ujjú változata, de nagyobb mozgásszabadságot nyújt mint egy vastag pulóver. Szeszélyes időjárásban pedig jóval praktikusabb az ujjait fel-le tűrni mint folyamatosan átöltözni.

Sport:

Sportolók által közkedvelt viselet , hiszen a megfelelő anyagból készült hosszú ujjú felső intenzív mozgás során nagyobb felületen szívja magába az izzadságot, mint az ujj nélküli változatok és a testet is nagyobb felszínen képes melegen tartani. Viszont anyaga nem túlságosan vastag, így könnyebb mozgást biztosít és nem fűti túl a már amúgy is felhevült testet.

Alsó ruházat:

Alap esetben az ujjatlan, illetve rövid ujjú felsők jönnek szóba mikor alsó ruházatról beszélünk. Ám a hideg téli időszakban jóval praktikusabb erre a célra egy hosszú ujjú felsőt választani, hiszen testünk hatalmas hőmennyiséget képes leadni a végtagokon keresztül. Így hát nem árt rétegesen lefedni azokat.

Hétköznapok:

A hosszú ujjú póló rendkívül sokoldalú viselet, így a mindennapokban is számos helyen találkozhatunk vele. Sugározhat laza, de akár komoly megjelenést is. Bő fazonú változatokkal eltakarhatjuk, a passzos szabással pedig kiemelhetjük vonalaink. Így akár munkába, akár túrázni indulunk, ha sportolni vagy horgászni megyünk, sose árt ha a táskánkban egy hosszú ujjú pólónak is szorítunk helyet!