0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 34
 2. 36
 3. 38
 4. 40
 5. 42
 6. 44
 7. 46
 8. 48
 9. 50
 10. 52
 11. 54
 12. 56
 13. 58
 14. 60
 15. XS
 16. S
 17. M
 18. L
 19. XL
 20. XXL
 21. 3XL
 22. 4XL
 23. 5XL

Product was successfully added to your shopping cart.

Női Póló

A női pólók kínálatában végeláthatatlan sorban állnak a különböző fazonú és kivágású pólók, hogy azok minél jobban illeszkedjenek a hölgyek vonalaira és bármilyen szetthez fel lehessen őket venni.

96 termék az oldalon:

1 - 96 termék, Összesen:187

1 - 96 termék, Összesen:187

Törékeny nőiesség:

   Ha fel kellene sorolnunk a legvonzóbb, legnőiesebb formákat a hölgyek testén a nyak garantáltan köztük lenne. Nem véletlen, hogy a festők is előszeretettel ábrázolják a ruha alól kivillanó törékeny nyakat ahogy az a vállak vonalával találkozik. Ezen a ponton a legfinomabb és legérzékenyebb ugyanis a bőr. Adódik a lehetőség, hogy a megérdemelt figyelmet az öltözködésünkkel is erre a testrészünkre fókuszáljuk.

   A V- és U nyakú pólók jelelmzően megnyújtják a nyakat, kiemelik a dekoltázst, az előbbi szűkíti a fejformát míg utóbbi a vállat szélesíti vizuálisan. A klasszikus környakú pólók pedig pont a hosszúnyakú , ovális fejformával rendelkezőknek előnyösek, hiszen optikailag természetesebbé teszik a hosszanti formákat. A különböző nyaknál elhelyezett csipkék, minták és díszek pedig csak segítenek még jobban elmélyíteni a fókuszt ami erre a területre irányul és még jobban kiemelni a nőiességet. Ha mégsem szeretnénk az ilyen felsők adta lehetőségekkel élni, akkor a legegyszerűbb póló is a megfelelő nyaklánccal vagy sállal a legütősebb ruhadarabbá válhat szempillantások alatt. A korábban felsorolt nyakkialakítások nyugodt szívvel használhatóak a hétköznapokban, sportolás során és munkában is egyaránt. Azoknak a nőknek akiknek viszont az a fontos, hogy munkájuk során a nőies vonalaik ne vigyék el a figyelmet a mondandójukró,l előnyös ha egy garbó nyakú vagy galléros pólót választanak.

A kevesebb néha több:

   A pólók önmagukban is képesek a stílus szószólóivá válni, köszönhetően a számtalan mintázatnak, csillogó flitternek vagy extrém kivágásoknak. Ám a legnagyobb vonzerejük abban rejlik, hogy a legegyszerűbb póló is felvehető szinte bármilyen alkalomra ha a megfelelő szettel használjuk. Ugyanaz a póló egy kék farmernadrág és egy dzseki társaságában laza összhatást míg egy finom nadrág vagy szoknya és egy ing társaságában már formális benyomást kelt, de ha csak egy melegítőnadrágot csapunk hozzá akkor akár egyenesen a konditerembe is elindulhatunk benne.