0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 34
 2. 36
 3. 38
 4. 40
 5. 42
 6. 44
 7. 46
 8. 48
 9. 50
 10. 52
 11. 54
 12. 56
 13. 58
 14. 60
 15. XS
 16. S
 17. M
 18. L
 19. XL
 20. XXL
 21. 3XL
 22. 4XL
 23. 5XL
 24. 9-11
 25. 12-13
 26. 14-15

Product was successfully added to your shopping cart.

Rövid Ujjú Póló

A rövid ujjú póló napjainkban már mindenhol jelen van. Munkahelyen, utcán, az edzőteremben és valószínűleg már a szekrényedben is. De valahogy sosem elég belőle. Ha te is így érzed, akkor vásárolj nálunk online!

96 termék az oldalon:

1 - 96 termék, Összesen:232

1 - 96 termék, Összesen:232

A rövid ujjú pólónak manapság már számtalan változata létezik, amelyeket az életünk különböző területein használunk. Ahhoz, hogy minden helyzetben a megfelelő felsőt tudd választani a következő sorokban próbálunk meg kis segítséget nyújtani.

Mindennapok:

Apóló kiválóan alkalmas hétköznapi használatra és talán a legjobb tulajdonsága, hogy mindenkinek jól áll. Öltözködésünk személyre szabásához számtalan fazon, minta és színkombináció áll rendelkezésünkre.

Aláöltözet:

Ingek alá sokan szeretnek még egy réteget felvenni. Erre a célra általában ujjatlan vagy a rövid ujjú pólót ajánlatos használni és ezek közül is a V nyakkal ellátott változatokat mivel ezek akkor sem látszanak ha az ing felső gombjait meglazítjuk. Rövid ujjú pólót aláöltözetnek akkor érdemes választani ha könnyebben megizzadunk és nem szeretnénk, hogy testünk bármely felületén, de különösen a hónaljaknál átüssön ingünkre az izzadtság. A mindennapokban viselt és az aláöltözetként használt pólók között a nagy különbség az anyagukban rejlik. Az alsónemű pólók anyaga jóval vékonyabb, így könnyebben simulnak rá a testre, veszik fel annak formáját és így rejtve maradnak az ing alatt Fehér ing alá érdemes fehér, testszínű vagy szürke pólót felvenni ( ezek látszanak a legkevésbé), míg színes ingek esetében törekedjünk arra hogy az inggel megegyező színű pólót viseljünk. Érdemes csípő alá érő fazont választani, mely mozgás közben sem csúszik ki a nadrágból.

Sport:

Nem csak aláöltözetnek de sport ruhának is kifejezetten alkalmasak a rövid ujjúak. Érdemes olyat választanunk amiben testünk jól szellőziik és ami beszívja az izzadságot. Ilyenek például a piké kötésű, hálós vagy sima pamut pólók is. Fontos, hogy a mozgásban ne akadályozzanak, így nem árt ha anyaguk rugalmasabb az átlagnál.

Munkaruha:

A mai világban már rengetegen járnak rövid ujjú pólóban munkahelyükre. Ha mi is közéjük tartozunk érdemes erre a célra teljes mértékben pamutból készült pólókat választanunk, hiszen ezek a legkényelmesebbek és ebben szellőzik testünk a legjobban. Munkahelyi környezetben a visszafogott, egyszínű pólók a legideálisabbak és nem ajánlott a túl nagy nyakkivágás vagy a túlságosan rövid szabás sem.

Buli:

Itt mindent nyugodtan elfelejthetünk amit az előző pontban olvashattunk. Vállasszunk kedvünkre a minél extravagánsabb formák, színek és minták közül, válasszunk merész nyakkivágást, haspólót vagy akár mégrövidebb ujjút annak megfelelően mit kívánunk hangsúlyozni alakunkból.