0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 34
 2. 36
 3. 38
 4. 40
 5. 42
 6. 44
 7. 46
 8. 48
 9. 50
 10. 52
 11. 54
 12. 56
 13. 58
 14. XS
 15. S
 16. M
 17. L
 18. XL
 19. XXL
 20. 3XL
 21. 4XL

Product was successfully added to your shopping cart.

V-nyakú Póló

A V- nyakú póló laza és stílusos külsőt biztosít mindenkinek, de a dús keblekkel megáldott hölgyek, illetve a széles mellkassal rendelkező férfiak számára különösen előnyös lehet. Válogass kedvedre kínálatunkból!

26 termék az oldalon:

26 db

26 db

A V nyakú pólók sokkal lazább összhatást keltenek a környakú testvéreiknél, viszont az az igazság, hogy nem mindenkinek állnak jól. Nézzük meg, hogy a gyakorlatban, hogy is néz ki pontosan és kinek ajánlott V nyakú pólót vásárolni:

Hölgyek

Hiába tetszik a pólód szabása, ha a nyakkivágás nem passzol az alakodhoz a felső sem fog jól állni. A V nyakú pólókat kifejezetten a nagyobb mellekkel megáldott nőknek ajánljuk, akik nem is szeretnék azokat rejtegetni ( persze csak az ízléses határokon belül).

Férfiak

Manapság a figyelem középpontjában a női dekoltázsok állnak, a férfi nyakkivágásokról pedig szó sem esik sehol. Ennek okát nincs is miért firtatni, azonban arról mindenképp érdemes pár szót ejteni, hogy a férfi pólók nyakkivágása mennyit tud lendíteni a megjelenésen. A környakú pólók szinte minden testformához passzolnak, de kifejezetten a hosszú nyakú, ovális fejformával rendelkezőknek előnyösek. A V nyakú póló pedig az alacsonyabb, zömökebb testalkatúak megjelenésén képes optikailag nyújtan. Arról nem is beszélve, hogy ha szépen kidolgozott felsőtesttel rendelkezik valaki, akkor a V nyak segít kiemelni a vonalakat is.