62/552-507   Hol tart a
rendelésem?
0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁRKijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

Karácsonyi Pulóver

Karácsonyi és norvégmintás pulóverek, Neked vagy szeretteidnek.

Használd a menüt a termékek kereséséhez!

Karácsonyi pulóverek

A szeretet ünnepe a Karácsony az egyik ha nem a legfontosabb ünnep az évben. Ilyenkor szeretteinkkel töltjük az időt békességben. A köztudat elnevezte „ronda pulcsinak” ezeket a termékeket, amik már elengedhetetlen elemei a Karácsonynak a forralt bor, ajándékok és karácsonyi díszítés mellett.

A pulóver a 19.század óta létezik, csak az elmúlt pár évtized óta jelentkezik divatként. Jellegzetessége , vagyis általánosságban a piros és zöld színek jellemzik és egy minta ami lehet Télapó, Szarvas, Hóember, Karácsonyfa.

A 21. század elején Kanadában újraéledt a ronda pulcsi: bulit szerveztek ami azóta világszerte tradíció lett és jótékonysági esemény is lett ezekből. A cégek és kiskereskedők egyre humorosabb vagy megdöbbentő formatervezéssel próbálnak versenytársaikkal tartani a lépést. December 15-én tartják a National Ugly Christmas Sweater napot amit 2011 óta ünnepelnek.

Norvég mintás pulóverek

Van egy kis nosztalgikus érzésünk a norvég mintás pulóverekkel kapcsolatban de sosem megy ki a divatból. Egyesek szerint a téli depresszió ellen is jó, mert vidámságérzetet okoz. Általában hosszú ujjú és kerek nyakú pulóverek a norvég mintásak, de már a mai divat mást is diktálhat.