0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

Karácsonyi Pulóver

Karácsonyi pulóverben garantált az ünnepi hangulat! Ajándékozz meg vele valakit, vagy saját magad! Rendeld meg könnyedén otthonról!

Használd a menüt a termékek kereséséhez!

Karácsonyi pulóverek

A szeretet ünnepe a Karácsony az egyik ha nem a legfontosabb ünnep az évben. Ilyenkor szeretteinkkel töltjük az időt békességben. A köztudat elnevezte „ronda pulcsinak” ezeket a termékeket, amik már elengedhetetlen elemei a Karácsonynak a forralt bor, ajándékok és karácsonyi díszítés mellett.

A pulóver a 19.század óta létezik, csak az elmúlt pár évtized óta jelentkezik divatként. Jellegzetessége , vagyis általánosságban a piros és zöld színek jellemzik és egy minta ami lehet Télapó, Szarvas, Hóember, Karácsonyfa.

A 21. század elején Kanadában újraéledt a ronda pulcsi: bulit szerveztek ami azóta világszerte tradíció lett és jótékonysági esemény is lett ezekből. A cégek és kiskereskedők egyre humorosabb vagy megdöbbentő formatervezéssel próbálnak versenytársaikkal tartani a lépést. December 15-én tartják a National Ugly Christmas Sweater napot amit 2011 óta ünnepelnek.

Norvég mintás pulóverek

Van egy kis nosztalgikus érzésünk a norvég mintás pulóverekkel kapcsolatban de sosem megy ki a divatból. Egyesek szerint a téli depresszió ellen is jó, mert vidámságérzetet okoz. Általában hosszú ujjú és kerek nyakú pulóverek a norvég mintásak, de már a mai divat mást is diktálhat.