0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 34
 2. 36
 3. 38
 4. 40
 5. 42
 6. 44
 7. 46
 8. 48
 9. 50
 10. 52
 11. 54
 12. 56
 13. XS
 14. S
 15. M
 16. L
 17. XL
 18. XXL
 19. 3XL

Product was successfully added to your shopping cart.

Kardigán

Remek kiegészítő öltözet lehet a kardigán, hiszen a megfelelő felső kiválasztásával igencsak fel tudja dobni a megjelenésünket.

5 termék az oldalon:

5 db

5 db

Vastagabb kardigánok a hidegebb hónapok legnépszerűbb ruhadarabja.

A kardigánok előnyei között szerepel, hogy bele lehet bújni, hiszen az elöl nyitott rész található rajta. Könnyen felhúzhatjuk más ruhákra is így a réteges öltözködést egyszrűen megoldható. Gondoljunk csak bele, hogy mennyivel könnyebb egy kardigánt feladni az óvodáskorú gyerekre, aki még nem tud önmaga felöltözni.  

Hölgyeknek remek lehetőséget biztosít a kardigán, hogy kicsit elegánsabban öltözzenek fel, és mégis divatosak maradjanak.

Ha félsz, hogy a bulizás végeztével hazafelé már hűvösebb lesz az idő és fáznál, akkor egy kardigán jó döntés lehet, hogy ezt megelőzd. Vékonyabb és kisebb helyet foglal mint egy vékonyabb kabát, így egyszerűbben megoldhatod a tárolását a táskádban, ha még nincs rá szükséged.

Férfiaknak egy nagyon kényelmes viseletet biztosít hiszen bármikor könnyen szellősebbé tehető a viselt kardigán. Általában cipzárral vagy gombbal zárható az elülső része így a saját stílusodhoz illőt bármikor megtalálhatod.