0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 34
 2. 36
 3. 38
 4. 40
 5. 42
 6. 44
 7. 46
 8. 48
 9. 50
 10. 52
 11. 54
 12. 56
 13. 58
 14. 60
 15. XS
 16. S
 17. M
 18. L
 19. XL
 20. XXL
 21. 3XL
 22. 4XL
 23. 5XL

Product was successfully added to your shopping cart.

Polár Pulóver

Egy jó meleg polár pulóver megvéd a hidegtől, emellett nagyon kényelmes. Nézd meg az újdonságokat is!

33 termék az oldalon:

33 db

33 db

Az utóbbi években nagyon elterjedtek a polár pulóverek, mivel amellett hogy szuper könnyűek még melegek is és nagyon puha az érintésük. Elsősorban poliészterből készülnek a pulóverek de egyre többször fordul elő hogy más anyaggal is vegyítik az előállításukat így kisérletezve a tartósságuk terén. Férfiak és nők is találhatnak nálunk az ízlésükhöz megfelelő polár pulóvert így bátran mindenkinek ajánljuk hogy szétnézzen a kínálatunk között!

A legtöbb polár pulóverhez tartoznak oldalsó cipzározható zsebek melyek segítenek abban, hogy az értékesebb dolgainkat oda tegyük és csökkentsük annak veszélyét, hogy elhagyjuk őket. A túrázók előszeretettel szokták használni ezeket a felsőket, mivel jól tartják a hőt és könnyű viseletet biztosítanak.

Találhatsz nálunk Geographical Norway márkájú polár pulóvereket is melyek egyre jobban népszerűbbek hazánkban. Anyagra és minőségre is igen jó termékeket állítanak elő és a pulcsik szabása is nagyon divatos. Kitűnő ajándék lehet bárkinek!

A cipzározható első részük segítséget nyújtanak abban, hogy könnyebben felhúzhassuk őket, így nyugodtan húzhatunk aláöltözéket mellé. A műszálas anyaguk miatt gyorsan száradnak és a mosásukhoz sem kell különösebb figyelmet szentelni.


A polár pulóver tökéletes választás ha:

-szereted a műszálas pulóvereket

-szeretnél egy puha könnyű pulóvert

-divatosan szeretnél kinézni

-szereted a cipzáros felsőket

-nagyon fázósak vagyunk