0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

Sporttáska

Mindenhol a maximumon szeretnénk teljesíteni! Igaz ez a konditeremre, az atlétika pályára, az úszómedencére és rögbipályára egyaránt. Ugyanakkor a gondtalan, nyugodt edzéshez szükség van a megfelelő táskára. Ezen a pályán mi szeretnénk a maximumon teljesíteni! Ezért készültünk neked olyan minőségi sporttáskákkal, amibe kényelmesen belefér minden ami a zavartalan testmozgáshoz szükséges!

8 termék az oldalon:

8 db

8 db

A testmozgás ma már szinte mindenki számára nélkülözhetetlen. Rohanó világunkban már-már ajándéknak számít az a heti néhány óra, amit mozgással, kikapcsolódással tudunk tölteni. Nagyon sokan választják a konditermek rendezett keretek közötti világát, ám jónéhányan a természet lágy ölelésére esküsznek. Bármelyik kategóriába is tartozz, nagy valószínűséggel jól fog jönni egy sporttáska, amiben a mozgáshoz szükséges felszerelést viszed magaddal.

Mi alapján válasszak táskát?

Fontos szempont lehet táskaválasztás alkalmával a választott sportodhoz szükséges eszközök mennyisége. Ha konditerembe jársz vélhetően megtalálhatók nálad edzések alkalmával a következők: Edzőruha, cipő, törülköző, shaker, vizespalack, tisztálkodási szerek, illetve hölgyek esetében a sminkfelszerelés. Ebben az esetben célszerű olyan legalább közepes-, vagy nagyobb méretű táskában gondolkodnod, amibe mindez kényelmesen belefér, hiszen senki nem szeret tömött táskával közlekedni, valamint a batyu élettartamát is jó pár hónappal-, súlyos esetben évvel rövidíti. Ha a méretet megtaláltad már csak a megfelelő megjelenést kell kiválasztanod, és indulhatsz is a terembe!

A természet és a szabadlevegőn végzett mozgás szerelmeseinek már jóval kevesebb mindent kell magukkal vinni. Általában pályához nem kötött sport esetén felszerelésben indulunk útnak, ami egészen egy vizespalackig redukálhatja felszereléseink sorát. Ilyenkor egy egészen kicsi oldaltáska is meg tudja oldani a problémánkat. Ugyanakkor, ha utcai öltözékben vonulunk ki az adott sportnak szentelt pályára, már jóval több mindent kell magunkkal vinni, ami egy, az előzőekben javasolt méretű táskát tehet szükségessé.

Bármelyik kategóriába is tartozz, minőségi táskáinkkal kizárhatod a rossz választás lehetőségét.