62/552-507   Hol tart a
rendelésem?
0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

Törölköző, Takaró

Akár otthonod szeretnéd komfortosan berendezni, akár a strandra keresel praktikus darabot, nézz körül széles szín-, és stílusválasztékú törülközőink, pokrócaink között!

10 termék az oldalon:

10 db

10 db

Egy otthon komfortos berendezésének egyik kulcsa a fürdőszoba igényes kialakítása, igényes bútorokkal, használati tárgyakkal, kiegészítőkkel. A törülköző jelentős szerepet játszik a folyamatban, hiszen tisztálkodás után ő az első aki érintkezik testeddel! Fontos szempont, hogy igazodjon a fürdőszoba stílusába, mind színben, mind pedig megjelenésben. Lényeges, hogy az adott darab milyen tulajdonságokkal rendezik, hisz senki sem akar smirglivel törülközni. Érdemes olyat választani, ami rendelkezik a megfelelő anyagvastagsággal, ezáltal remekül szívja majd a vizet. Az anyagösszetétel is jelentős sarokpont, hisz a 100% pamut törülközők annyira puhák, könnyűek, hogy a fellegekben érzed magad, annyira elkényeztetnek. Ha kültéri használatra, vagy fürdőbe keresel törülközőt a kevert szálas, erősebb törcsik a neked valók, hiszen a remek nedvszívó képesség ellenére az idegen környezetben is megállják a helyüket. 

A takaró különleges része az otthoni környezet kialakításának. A nappaliban helyet kapó plédtől egészen az éjjeli biztonságot adó takaróig számításba kell venned az összes részletet, hogy a maximális kényelembern tölthetsd napjaid. Takaróknál kifejezetten fontos az anyagminőség, hiszen másfajta anyagot szeretnénk ha körül ölelne álmunkban, illetve más amikor piknikezni megyünk a parkba. A könnyebb, kisebb anyagvastagságú puha poliészter vagy pamut takarók pihe-puha ágyat garantálnak számodra, míg a vékonyabb, ám masszívabb polár takarók roppant kis helyen elférnek és nagyon jól tartják a meleget.