0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 36
 2. 38
 3. 40
 4. 42
 5. 44
 6. 46
 7. 48
 8. 50
 9. 52
 10. 54
 11. 56
 12. S
 13. M
 14. L
 15. XL
 16. XXL
 17. 3XL

Product was successfully added to your shopping cart.

Edző Trikó

Ezek a női és férfi trikók és atléták a kialakításuknak köszönhetően kifejezetten alkalmasan edzéshez, fintesshez is. Konditeremben, de akár otthon is viselheted őket.

7 termék az oldalon:

7 db

7 db

A megfelelő ruházat kiválasztása edzéshez nem is olyan elhanyagolható szempont, mint az első pillantásra tűnik. Mielőtt csak úgy találomra választanánk egy felsőt vizsgálódjunk kicsit a témában. Vajon miért terjednek egy inkább az edző trikók? A válaszhoz nem is kell olyan messzire menni. A divatos megjelenés már nem csak a hétköznapi viseletben, vagy az ünnepélyeken fontos. A mai világ már a divat begyűrűzött a sport hazájába is. Hiszen sosem tudhatod hogy hol ismered meg majd a párodat. Érdemes hát mindig divatosan és jól kinézni. Ebben nagy segítséget nyújtanak az edző trikók.

Kialakításuk előnyei:

Nagy előnyt nyújt, hogy kialakításuknak köszönhetően tökéletesen felveszik a test formáját, így a különböző sportok terén semmilyen mozgás végzésében nem akadályoz bennünket. Sok edző trikó seamless típusú, vagyis oldal varrás esetekben semmilyen varrás nem található rajtuk. Ennek következtében biztos, hogy nem fogja szúrni vagy kidörzsölni a bőrünket.

Anyaguk

Olyan anyagból gyártják az edző trikókat, melyek jól kezelik az izzadságot. Újdonságnak számít a Dryarn anyag mely gyorsan szárad és a nedvességet is könnyen elvezeti, hogy a bőr szárazon maradhasson.Érdekessége, hogy szabályozza a test hőháztartását is amely miatt kevésbé fogunk leizzadni.

Kiknek javasoljuk?

Bárki aki szeret sportolni és fontos számára a jó megjelenés mindenképp szerezzen be magának trikót, mert mind amellett hogy divatos még kényelmes is. Férfiak és nők egyaránt megtalálhatják nálunk az ízlésüknek megfelelő ruhadarabot. Hát ne habozz és néz szét a választék között.