0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 36
 2. 38
 3. 40
 4. 42
 5. 44
 6. 46
 7. 48
 8. 50
 9. 52
 10. 54
 11. 56
 12. 58
 13. 60
 14. S
 15. M
 16. L
 17. XL
 18. XXL
 19. 3XL
 20. 4XL
 21. 5XL

Product was successfully added to your shopping cart.

Férfi Trikó

A Férfi trikó igazán praktikus ruhadarab, amit hordhatunk edzésen vagy használhatunk aláöltözetként, de napjainkban már utcai viseletként is tökéletesen megállja a helyét. Nem csak megjelenésünkre de egészségünkre is nagy hatással van.

17 termék az oldalon:

17 db

17 db

Funkció vagy külsőség?

    A férfiak vásárlási szokásai általában nagy mértékben eltérnek a nők által képviselt tendenciáktól. Míg a hölgyeket sokszor jobban befolyásolja a divat és egy ruhadarab külső jellemvonása, addig a férfiaknak jellemzően az a fontos, hogy a számukra szükséges igényeket kielégítse és a kívánt funkciót betöltse az adott ruhanemű. Vagyis például télen nem az lesz számára az elsődleges, hogy a hóesésben melyik kapucni szőrméjén csillog legszebben a hó vagy melyik pulóver emeli ki legjobban az alakját, hanem, hogy melyik ruhadarab fogja megóvni attól, hogy elevenen megfagyjon. Persze az gondolat erős túlzás, a nők számára is fontos a funkció, ahogy a férfiak is szeretnek jól kinézni de mégis az alapvető magatartásformáink jellemzően valahogy így néznek ki. Itt jön a képbe a férfi trikó, ugyanis ez tipikusan az a ruhadarab amit elsősorban a funkciójáért szeretünk és vásárlása után valószínúleg kinevezzük sport trikónak, gyúrós trikónak vagy éppen aláöltözetnek. Bár szerencsére napjainkban már egy jól megválasztott trikóban az utcán is izléses megjelenésünk lehet, különösen ha sportos karokkal rendelkezünk.

Az egészség:

    Egy céltudatos férfi tisztában van azzal, hogy milyen fontos a téli hidegekben, hogy veséit és más szerveit megfelelő melegben tartsa és ne kockáztassa a meghűlés lehetőségét csak azért mert lazábbnak tűnik ha inge alá nem vesz fel semmit. Régen ez öltözködési szabály volt ma már azonban csak a józan ész és a belső késztetés vihet rá minket, hogy hidegben igen is vegyünk valamit az ing alá. Jó időben pedig, a nagy meleg hatására számos méregtelenítő folyamat indul be szervezetünkben, többek között az izzadás és hát nem csak egészségesebb de jobb érzés is ilyenkor szabadon hagyott karokkal sétálni az utcán. Ilyenkor is jól jön ha van pár trikó bekészítve a szekrényünkben.

Tippek:

    Miután megbarátkoztunk a gondolattal, hogy jobban járunk ha a trikó viselési szokásokat beépítjük mindennapjainkba van pár jó tanács amit nem árt figyelembe venni, ugyanis trikó és trikó között is van különbség. Ing alá érdemes az ing színével megegyező trikóba bújnunk és előnyös ha V-nyakú változatot választunk, mert így nem kell attól tartanunk, hogy ingünk alól kilátszik majd. A klasszikus A szabású trikót ing alá nem javasolt felvenni, mivel hónalj tájékon nem védi az inget az izzadástól és a peremeinél található varrások is átlátszódhatnak.