0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 34
 2. 36
 3. 38
 4. 40
 5. 42
 6. 44
 7. 46
 8. 48
 9. 50
 10. 52
 11. 54
 12. 56
 13. XS
 14. S
 15. M
 16. L
 17. XL
 18. XXL
 19. 3XL

Product was successfully added to your shopping cart.

Női Trikó

Válassz egy kényelmes női trikót magadnak, az atléták elengedhetetlen kellékei ruhatáradnak.

55 termék az oldalon:

55 db

55 db

A nők életében a trikók sokfajta szerepet töltenek be.

Akár aláöltözetként , akár pizsamaként ,akár városi ruhaként is hordják.

Aláöltözetként a hétköznapokban, sportoláshoz, sétához , bármilyen tevékenységnél számíthatunk erre a termékre, ezek esetében pamut anyag a legcélszerűbb, amit felvehetünk. Higiéniai oka miatt is sokan választják ezt a hideg ellen, izzadás ellen is hatékony, de ezekből is találunk különböző anyagú és fajtájúakat is.

Ha pizsamaként használjuk azt inkább a nyári viseletnek érdemes, hiszen izzadás felszívóképessége nagyon jó. Egy kis érdekesség a trikókkal kapcsolatban:

Ha fontos ügyeket intézünk legjobb választás az ing alá a fehér színű trikó. Érdemes kipróbálni a tört fehér vagy nagyon világos szürkébb árnyalatát is. Sosem vegyünk fel fekete vagy rikító trikót ingünk alá, ha nem akarunk így középpontba kerülni .

A mai trendben megjelent az évek során főleg nyáron, de már tavaszi-téli időszakban is a trikó városi-hétköznapi viselete. Ahogy a férfiaknál, úgy a nőknél is sztárok hozták ezt divatban és egyre több ilyen egyedi darabot látunk már az utcákon.

Minden fajta divatba illő trikókat láthatunk a palettában, hisz van már a közkedvelt egyszínű vagy többszínű, mintás, különböző anyagú változatai is ,amelyekkel eltudják kápráztatni vagy éppen borzasztani a nagyközönséget.

Az emberek nagyrésze maradt a régi sémánál, nyáron simán, télen aláöltözetként viselik, így praktikus és komfortos számukra.