62/552-507   Hol tart a
rendelésem?
0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.
Szállítási díjak0-15000 Ft15001-25000 Ft25000 Ft -tól
MPL, GLS, DPD futár házhoz szállítás1090 Ft790 FtINGYENES
Posta Pont PostaPont és Automata1090 Ft790 FtINGYENES
Dressa Átvételi Pont (Szeged, Dorozsmai út és Petőfi sgt.)INGYENESINGYENESINGYENES
Házhoz szállításkor, készpénzes fizetés esetén: +390 Ft Utánvét díj!Adatok az előre utaláshoz:

OTP-s Számlaszám (Ft): 11735005-26060561
IBAN: HU90117350052606056100000000 SWIFT: OTP VHUHB

OTP-s Számlaszám (Euro): 11763354-40652883
IBAN: HU24117633544065288300000000 SWIFT: OTP VHUHB

Kedvezményezett (számlatulajdonos): ZV-IMPEX BT, Szeged, Dorozsmai út 46/A

Kérjük az utalásnál tüntesd fel megrendelésed számát!
Még fontosabb! Kérünk, hogy a megrendelés elküldésétől számított 7 napon belül utald el a megfelelő összeget!

Szállítási díjak külföldre (DPD futárszolgálattal):

Ausztria, Szlovákia, Horvátország, Szlovénia, Csehország, Németország, Románia:
1990 Ft

Szállító partnereink szolgáltatásának fontosabb tulajdonságai:

1.) MPL
Házhoz kézbesítés
Az MPL értesítést küld e-mailben vagy SMS-ben a címzett részére a csomag felvételről, majd a futárnak történő kiosztásról. A küldeményt két alkalommal kíséreli meg kézbesíteni. A címzettel egyeztet kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését, eredménytelenség esetén értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet ahol még 10 munkanapig átveheti a küldeményét.

Kézbesítés PostaPont átvételi pontokra
A Postán maradóként vagy PostaPontra címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely a feladó megjelölése szerint 5 vagy 10 munkanap lehet. A Postán maradóként feladott küldemények átvétele a posták nyitvatartási idejében, akár hétvégén is lehetséges. Időérzékeny küldemény esetén különösen kedvező, hogy 179 postára szombaton is kiszállításra kerülnek a csomagok.

Kézbesítés Csomagautomatára
Automatára címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag érkezéséről és az átvételi határidőről, mely az SMS kézbesítését követő 2 munkanap. A legtöbb automata a hét minden napján, 0-24 órában hozzáférhető. A csomag az üzenetben kapott azonosító kóddal, várakozás nélkül kivehető az automatából. Amennyiben a csomag árufizetés szolgáltatással került feladásra, a csomag átvételéhez a címzettnek az automatánál bankkártyával kell rendeznie az árufizetés összegét. A küldemény rekesze a fizetést követően nyílik.
Ha a csomagot a 2 munkanapos határidő alatt nem vették át, a küldeményt beszállítják a postára. Ekkor a címzett SMS-ben vagy e-mail-ben újabb tájékoztatást kap arról, hogy csomagja mely postán került elhelyezésre és azt meddig veheti át (a feladó megjelölése szerint 5 vagy 10 munkanap áll rendelkezésére).

2.) DPD
Értesítést küld e-mailben, melyben egy linkre kattintva adott a lehetőség a szállítási időpont módosítására. Online követési lehetőség csomagszám alapján, amit a csomag indításakor el is küldünk. A futár 3-szor próbálkozik a kézbesítéssel, de általában már az első sikeres (sikerdíjasok a futárok, érdekük a sikeres kézbesítés). A szállítást kérhetjük a munkahelyünkre is.

3.) GLS
Online követési lehetőség csomagszám alapján, amit a csomag indításakor el is küldünk. A szállítást kérhetjük a munkahelyünkre is.

INGYENES SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉG Átvételi Pontjainkon:

Helyszíni átvétel a neve és nincs szállítási költsége. Szeged és a környékbeliek kedvelt vásárlási módja. Átvétel a Dorozsmai út 46/A alatti raktárunkban vagy pedig a Petőfi Sándor sugárút 83/A alatti Átvételi Pontunkon lehetséges. Amikor a csomagjához minden termék megérkezett (1-8 munkanap attól függően, hogy készleten voltak-e a termékek vagy külső raktárból kértük be), akkor küldeni fogunk egy e-mailt arról, hogy átvehető a rendelése. Az így előkészített csomagok 10 napig vehetőek át az Átvételi Pontjainkon.