0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

VISSZAKÜLDÉS és CSERE

1, A cserét / visszaküldést a Dressa fiókodba a jelszavaddal belépve a “Visszáruk” menüpontban tudod kezdeményezni, az “Új visszaküldési kérelem »” gombbal.

2, A csomagot az alábbi címre küldd vissza: 6728, Szeged, Dorozsmai út 46/A
FONTOS, hogy az eredeti teljes csomagolásban küldd vissza a termékeket és semmilyen címkét ne távolíts el róluk! Visszaküldés előtt semmiképpen se mosd ki a termékeket, mert akkor az már a rendeltetésszerű használat megkezdését jelenti!

  • Visszaküldés előtt (helyett) érdeklődd meg, hogy a családi/baráti körben jók lennének-e valakinek a termékek.
  • A környezettudatosság jegyében a Dresszakértő arra kér, hogy az általunk küldött csomagolóanyagot használd visszaküldéskor.
  • Ne küldd vissza az összement PAMUT terméket, mert azt legtöbbször az indokolatlanul magas mosási hőfok okozza.
  • A Dressa minden gyártója 30-40°C mosási hőmérsékletet javasol.
REDUCE - REUSE - RECYCLE

Környezettudatosság a Dressával - Légy része Te is!

A rendelésed újra felhasznált (REUSE) vagy újrahasznosított (RECYCLE) dobozban, tasakban küldtük, melyek környezetkímélő célt szolgálnak. Mi így csökkentjük (REDUCE) a csomagolóanyag felhasználásunkat minden kiszállítás alkalmával.

Már 1992 óta napi rendszerességgel küldünk csomagokat. Első naptól kezdve a környezettudatosság vezérel bennünket, webshopunk is erre épül.

A Dressa, mint a Zokni Csereprogram fenntartója segít a családi bevásárlások környezettudatos lebonyolításához. > zoknicsere.hu

A Dresszakértő kér Titeket, hogy ha lehetőségetek van rá, akkor a csomagolást a szelektív hulladékgyűjtésbe juttassátok el.