0item(s)

Jelenleg még üres a bevásárlókosarad.

BELÉPÉS A FIÓKBA

KOSÁR

PÉNZTÁRKijelentkezés

Pontosítsd találatod
Milyen méretűt szeretnél?
 1. 35
 2. 36
 3. 37
 4. 38
 5. 39
 6. 40
 7. 41
 8. 42
 9. 43
 10. 44
 11. 45
 12. 46
 13. 47
 14. M

Product was successfully added to your shopping cart.

Kerékpáros Zokni

A kerékpáros zokni ideális viselet lehet biciklizéshez. Rugalmas anyaga és speciális kialakítása segít abban, hogy a helyén maradjon, és kényelmes közeget adjon.

8 termék az oldalon:

8 db

8 db

Számos tényező járul hozzá a kerékpár általános kényelméhez, mint például a pozíció, a felszerelés. Adjuk hozzá a lábadon gyakran elfelejtett zoknit, mint olyan elemet, amely ugyanolyan fontos szerepet játszhat a kényelemben, mint a zsebkendőt a cipődben. A kirándulás, túrázás, utazgatás szerelmesei gyakran kerékpárra pattannak egy kis kaland kedvéért. Kerékpározás közben, akár versenyen, akár kiránduláskor a láb nagy igénybevételnek van kitéve. Mondhatni a kerékpározás száraz időben a legjobb, de a néha kiszámíthatatlan időjárás miatt, esőben, szélben, viharban is űzhető. Ilyenkor figyelnünk kell a helyes zokni használatára. Pedálozáskor a zokni dörzsölheti a lábat, ami az izzadsággal együtt még kellemetlenebb lehet.

Milyen is az ideális kerékpáros zokni?

A zokninak csúszásmentesnek, stabilnak kell lennie, légáteresztőnek, hogy a hosszabb utakat, hideget-meleget is eltudjuk benne viselni. Stimulálnia kell az izmokat, vérkeringés-javítónak és teljesítménynövelőnek is kell lennie. Kényelmes, puha legyen, tapadjon a bokánkhoz. Elhelyezkedését tekintve a bokát takarja, de a térdig ne érjen fel. Színben válassz stílusodnak megfelelőt, egyesek szerint a fehér a versenyhez, a fekete az edzéshez illik, de saját ízlésed szerint válassz.

Kis érdekesség:

Aki nem csak hobbiszinten, hanem versenyszerűen is kerékpározik, nekik talán nem ismeretlen a Franciaországban Tour De France kerékpáros körverseny, valamint az későbbiekben rendezett Olaszországi Giro d’Italia. Ezeken a versenyeken a több mint 100 világ minden részéről jött versenyző.